Zanzafix és a tűzvarázslat


2019-03-23 17:05:23  | cikk: Babos Petra  | 


Zanzafix és a tűzvarázslat főképe
A Dé-Mol Színtársulat Zanzafix és a tűzvarázslat című mesejátékát láthatta a Jókai Mór Városi Könyvtár előadótermében az érdeklődő közönség, amely darabot Iványi Balázs írt.
-A Zanzafix-mesék ötödik fejezetéhez érkeztünk, amely ismét tele van vidám jelenetekkel. A mese az összefogásról szól, hiszen az erdőlakók ismét belekeverednek egy olyan helyzetbe, amikor szükségük lesz az összefogásra, persze kalandokkal tűzdelt módon. A mesejátéknak a főszereplője Zanzafix, a kétbalkezes varázsló, aki szokásához híven, most is elrontja a varázslatot, de ezúttal nem ő tehet erről. Szerepelnek még Szella, Nasi, Odin, Barni és Ralf, az erdei állatkák.
Iványi Balázs hozzáfűzte, a jól bevált figurákat és az emberi tulajdonságokkal felvértezett erdőlakókat már kedvelik a gyerekek.
A mesejáték most sem okozott csalódást, hiszen sokat nevethettek az interaktív előadáson a jelenlevők.
A Zanzafix-meséknek lesz folytatása a közeljövőben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-30 19:23:30

Hatszáz textil arcmaszk már az ESZI-nél


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 12:40:44

Színpompás szilveszter


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 13:19:23

Több mint 16 millió forint értékben osztottak bébiételt


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 22:07:00

Taggyűlés és előadás a Honvéd Bajtársi Klubban