Játékos feladatok a Vajda Márta-napon


2019-03-25 19:43:31  | cikk: Babos Petra  | 


Játékos feladatok a Vajda Márta-napon főképe
A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény második alkalommal szervezte meg az iskola névadójának tiszteletére a Vajda Márta-napot. A vidám délelőtti programon az alsós diákok vegyes csapatokban versenyezhettek. Volt magszétválogatás, katicabogár kereső az udvaron, papírhal horgászat, kvíz, ping-pong labda fújás és tapintós feladvány, melynek során ki kellett találni, mi van a dobozban.
Vándor Julietta szervező, gyógypedagógus elmondta, a program összeállításánál figyelembe vették az életkori sajátosságokat, így az alsósok akadályversenyen mérhették össze tudásukat, gyorsaságukat, a felsősök pedig pályaorientációs napon vehettek részt öt helyszínen.
-A felsősök élelmiszerboltba, cukrászdába, gumiszervizbe, sajtműhelybe és virágüzletbe tettek látogatást, ahol különböző feladatokat kellett megoldaniuk. A későbbiekben természetesen be is kell számolniuk az ott látottakról, tanultakról.
A rendezvényt az Adient Kft. támogatta, biztosítva a tárgyi feltételeket és öt önkéntest, akik segítettek a program lebonyolításában.
A rendezvényt tanár-diák sportmeccs zárta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-12 08:21:45

A Nehézfiúk a Fő téren és a volt Kilián lakótelepen muzsikáltak


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 12:54:04

Hatalmas daru a víztoronynál


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 19:08:50

A Pápai Hús sonkával mond köszönetet az ESZI dolgozóinak


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 22:34:43

Robotika kiállítás és bemutató