Gyengébb érdeklődés övezte a bébiételosztást


2019-03-27 13:48:40  | cikk: Babos Petra  | 


Gyengébb érdeklődés övezte a bébiételosztást főképe
A nemrégiben érkezett Teuton Lovagrend adományát ma délelőtt adták át a város lakosságának a Fiumei utcai Spartacus pályán. A pápai lakcímmel rendelkező kisgyermekes családok Pápa Város Önkormányzatának Egyesített Szociális Intézménye Család- és Gyermekjóléti Központja segítségével juthattak hozzá az értékes adományhoz.
-Ezúttal körülbelül 23 millió forint értékű élelmiszert osztottunk ki, amelyet a németországi Teuton Lovagrendtől kaptunk. Az egyes csomagok most is rendkívül értékesek, többféle, jó minőségű terméket tartalmaznak. A családoknak kiosztott adomány értéke körülbelül 20.000 Ft. A csomagban vannak gabonapépek, gabonakása, gyümölcspüré és burgonyatallér is - mondta Salamon Judit, a Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője, aki hozzátette, az osztásra ezúttal gyengébb volt az érdeklődés, hiszen a gabonapépek nem túl népszerűek az anyukák körében, bár nagyon egészséges, bio, rost dús gabonákból készült. A hagyományos felhasználási módon kívül használható főzelékek és mártások sűrítésére vagy fahéjjal, kakaóval ízesítve, gyümölccsel és mézzel kiegészítve a gyerekek részére. A rostban gazdag táplálkozáshoz fontos lenne ez az étel is, ezért az egészségtudatos anyukáknak ajánljuk - mondta Salamon Judit, aki hozzáfűzte, a bébiételek egészen 3 éves korig fogyaszthatók.
A megmaradt bébiételt az óvodák, a kórház és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja között osztják szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-19 23:42:15

70 év képekben


ajánlott cikk főképe

2019-12-21 20:11:30

Karácsonyi hangverseny a Tarczyban


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 23:16:45

Kiadványok a város és a járás kincseiről


ajánlott cikk főképe

2019-10-19 23:50:49

Akiért én sétálok...