Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


2019-03-29 09:37:50  | cikk:  | fotó: a kép illusztráció, forrás: internet  | 


Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben főképe
A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vettek egy 52 éves pápai férfit.

A helyi körzeti megbízottak - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós és Czere Zoltán rendőr törzszászlós -2019. március 23-án délután szolgálatuk ellátása során az Ugod-Huszárokelőpuszta és Farkagyepű közötti erdei úton egy motorkerékpárral közlekedő férfira lettek figyelmesek, aki a jelzőtábla tilalma ellenére behajtott az útra járművével. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták a sofőrt és vele szemben alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy az 52 éves pápai lakost a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit ezt követően elfogták és további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrök eljárást indítottak azzal a gépjárművezetővel szemben, aki egy pápai gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy helyi lakost.

Az eljárás adatai alapján 2019. december 7-én délelőtt Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával egy 84 éves helyi lakos. A nő a haladása során...

2019-12-10 15:39:35

Zebrán ütötte el a gyalogost


Egyedi azonosítójellel visszaélés miatt indult nyomozás egy 32 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A Pápai Rendőrkapitányságon büntetőeljárás indult egy 32 éves helyi lakos ellen, akit 2019. június 9-én kora délután Budaörsön...

2019-08-12 20:26:13

Rendszámot cserélt, de lebukott...


Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a belvárosban péntek délután.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy városi rendezvény miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2019. szeptember 27-én 16 óra 30 perctől 19 óra 30 percig Pápán,...

2019-09-27 11:04:52

Ideiglenes forgalmirend változás Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-08-07 09:04:04

Közlekedés biztonsági nap Marcalgergelyin


PÁPA időjárás