Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


2019-03-29 09:37:50  | cikk:  | fotó: a kép illusztráció, forrás: internet  | 


Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben főképe
A járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt a rendőrök őrizetbe vettek egy 52 éves pápai férfit.

A helyi körzeti megbízottak - Fűzfa László címzetes rendőr főtörzszászlós és Czere Zoltán rendőr törzszászlós -2019. március 23-án délután szolgálatuk ellátása során az Ugod-Huszárokelőpuszta és Farkagyepű közötti erdei úton egy motorkerékpárral közlekedő férfira lettek figyelmesek, aki a jelzőtábla tilalma ellenére behajtott az útra járművével. A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai igazoltatták a sofőrt és vele szemben alkoholszondás ellenőrzést is végeztek, amely pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy az 52 éves pápai lakost a helyi járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta. A férfit ezt követően elfogták és további mintavétel céljából előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

A sofőr ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, valamint járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése és a közúti közlekedési szabályok kisebb fokú megsértése miatt szabálysértési eljárást indítottak a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A ballagás miatt ideiglenes útlezárásra kell számítani a városban szombaton.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy ballagás miatt 2019. május 4-én 9 óra 30 perctől várhatóan 12 óráig a menet áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz...

2019-05-03 11:31:41

Forgalmirend-változás a ballagás miatt


Csalás miatt indult nyomozás egy 41 éves takácsi férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Az egyik biztosító társaság 2019. február 19-én tett feljelentésében arról tájékoztatta a Pápai Rendőrkapitányságot, hogy egy takácsi ügyfelük az elmúlt...

2019-07-08 08:54:01

Csalt, de lebukott...


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vettek egy 52 éves pápai férfit.

A helyi körzeti megbízottak 2019. május 19-én 11 óra körül Ugod belterületén igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő 52 éves pápai lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott...

2019-05-20 14:43:49

Eltiltás hatálya alatt, ittasan vezetett


ajánlott cikk főképe

2019-07-18 14:53:32

Malacokat lopott, elfogták


PÁPA időjárás