Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben


2019-04-01 21:41:56  | cikk: Babos Petra  | 


Szépkiejtésből versenyeztek angol nyelven a Petőfiben főképe
2012 óta hagyomány már, hogy a Pápai Petőfi Sándor Gimnázium megszervezi a középiskolás korosztály számára az angol szépkiejtési versenyt.
A megmérettetést az iskola angol nyelvi munkaközösségének új vezetője, Csikós Borbála szervezte meg.
-Az idei évben nagy örömünkre a négy kategóriában 25 diák mérte össze kiejtési tudását, a versenyre a Közgázból, a Türrből, a Refiből és a Petőfiből érkeztek tanulók. A verseny két részből állt, először a diákok egy szabadon választott prózai művet, majd az Arrogáns hattyú című művet olvasták fel legjobb angol kiejtésük szerint - mondta el Csikós Borbála.
A zsűriben Hardi Tünde, a Tarczy Lajos Általános Iskola kéttannyelvű tagozatának vezetője, Francsics Ildikó, a Tarczy Lajos Általános Iskola angol nyelvi munkaközösségének vezetője, Kenneth Quiter és Amiee Herubin nyelvi lekotorok foglaltak helyet.
A versennyel egy időben a Műszaki Tankönyvkiadó könyvbemutatóját hallgathatták meg a kísérőtanárok.
A legjobbak oklevélben és értékes könyvjutalomban részesültek.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-07-25 16:59:55

Helyére kerültek a kastélykerítés kovácsoltvas elemei


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 22:38:24

Móka, játék, színpadi program - Városi Gyermeknap az Erzsébet ligetben


ajánlott cikk főképe

2019-05-27 19:10:13

Közel 150 alkotás érkezett az IX. Ökumenikus Nap rajzpályázatára


ajánlott cikk főképe

2019-06-08 17:39:56

Gálaműsorral zárult a jubileumi hét a Weöresben


PÁPA időjárás