Április 8-án 15 csapattal indul a kispályás bajnokság


2019-04-02 09:57:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Április 8-án 15 csapattal indul a kispályás bajnokság főképe
A versenyzési lehetőség biztosítása, a kispályás labdarúgás népszerűsítése valamint a bajnoki címek és a helyezések eldöntése céljából a Kispályás Bizottság 2019-ben is megrendezi a kispályás labdarúgó bajnokságot. A mérkőzéseket Pápa város kispályáin, a sorsolásban elől álló csapat által megjelölt pályán, a kisorsolt időpontban kell lejátszani, a bajnokságban minden csapat idényenként egy mérkőzés halasztását kérheti.

Az első osztály hét csapattal április 8-án indul, a tavaszi idény június 21-ig tart. A csapatvezetők döntése alapján a több játéklehetőség érdekében három fordulós lesz a pontvadászat, azaz minden csapat hat-hat mérkőzés helyett kilenc-kilencet játszik.

Az első játéknap sorsolása:
Kiliáni Ördögök - Tókerti Betyárok
Futrinka utca - Brigád
Kan-Ászok - Combragyöngék Presztízs

A teljes menetrend elérhető ITT!

A másodosztályban maradt a kétfordulós, tavaszi-őszi lebonyolítás, a szezont április 8-tól május 24-ig rendezik.

A nyitóforduló párosításai:
Nagygyimót SE - Concordia Trans
Kertváros - Yanfeng
Tökutolsó FC - SAC
PIHA SC - K.L.B.K.

A teljes menetrend elérhető ITT!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 11:01:41

Diákolimpia elődöntőre készülnek karatékáink


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re