Négy baleset az elmúlt héten


2019-04-04 15:35:18  | cikk:  | 


Négy baleset az elmúlt héten főképe
A Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök 2019. március 25-e és 2019. március 31-e között. A káresemények lakott területen kívül, valamint Nemesszalókon és Marcaltőn következtek be. Közülük egy járt személyi sérüléssel, ahol egy utas szenvedett súlyos sérülést.

Az elsődleges adatok szerint két baleset az elsőbbség meg nem adása miatt következett be, míg további két esetben a gépkocsi vaddal ütközött.

A Pápai Rendőrkapitányság kéri a gépjárművezetőket, hogy a vadveszélyt jelző közlekedési tábla hatálya alá eső útszakaszon fokozott figyelemmel és mérsékelt sebességgel közlekedjenek, valamint alárendelt útszakaszról érkezve az útkereszteződésben mindig alaposan mérjék fel a védett útvonal forgalmát!

... hogy mindenki hazaérjen!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-13 15:50:11

Orvvadászt fogtak el a pápai rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a hivatásos szolgálat ismertetésével és rendőrautó bemutatóval várják az érdeklődőket 2019. július 13-án a Pápa-Tapolcafői Falunapon.

A rendőrségi standnál 15 órától 16 óráig bárki megtekintheti a rendőrautót, valamint tájékoztatást kaphat...

2019-07-11 21:37:43

Legyél Te is rendőr!


Vezetői engedélye sem volt az ittasan közlekedő sofőrnek. A pápai rendőrök előállították.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja és járőrtársa 2019. március 20-án délután Pápa egyik utcájában igazoltatott egy személygépkocsival közlekedő 31 éves papi lakost.  Az intézkedés...

2019-03-25 09:22:55

Ittasan és engedély nélkül vezetett


A biztonságos nyári fürdőzés érdekében kérjük, fogadják meg az alábbi tanácsainkat.

-Fürdőzéshez, strandoláshoz ne vigyen magával annál nagyobb összeget, mint amit előre láthatólag el is kíván költeni!

-Ékszereit, mobiltelefonját, táblagépét hagyja otthon és személyes...

2019-07-16 13:00:03

Rendőrségi tanácsok a nyárra


PÁPA időjárás