Meghamisította a baleseti kárbejelentő lapot


2019-04-05 08:59:33  | cikk:  | 


Hamis magánokirat felhasználása miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves sajókeresztúri férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves sajókeresztúri férfi 2018. február 28-án délelőtt Pápateszéren egy tehergépkocsival közlekedve nekiütközött az előtte haladó személyautónak, majd egy parkoló autót is megrongált. A balesetet követően a teherautó sofőrje mindkét sérült gépjármű vonatkozásában kitöltötte a baleseti kárbejelentő lapot, majd távozott a helyszínről. A kárrendezés során azonban világossá vált, hogy az okozó tehergépkocsi sem a bejelentőlapon megjelölt, sem más biztosító társaságnál nem rendelkezett gépjármű-felelősségbiztosítási szerződéssel, ezért a sértettek feljelentést tettek. A nyomozóhatóság azt is megállapította, hogy a sajókeresztúri férfi a kárbejelentő kitöltésekor nem saját magát, hanem utasát tüntette fel a jármű vezetőjeként.

A Pápai Rendőrkapitányság a férfival szemben hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-01-09 07:57:13

Hat baleset az év első hetében


ajánlott cikk főképe

2019-04-25 10:06:11

Húsvéti közlekedési akció Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-03-08 09:19:05

Nem adott elsőbbséget


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A...

2019-02-11 07:54:43

Eltiltás hatálya alatt vezetett


PÁPA időjárás