Újabb Perutz vereség - Rozmán László felajánlotta lemondását


2019-04-07 19:32:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Újabb Perutz vereség - Rozmán László felajánlotta lemondását főképe
Hetedik tavaszi mérkőzésén sem tudott nyerni a Perutz FC, mely a THSE-Szabadkikötőtől egygólos vereséget szenvedett, a lefújás után Rozmán László, a pápaiak trénere felajánlotta lemondását.

Két, hasonló cipőben járó együttes csapott össze a harmadosztályú bajnokság 22. játéknapján, a hat meccs óta nyeretlen Perutz FC a tavasszal szintén győzelem nélkül álló THSE-Szabadkikötőt fogadta. A hazaiak edzője, Rozmán László több helyen is változtatott a korábban megszokott kezdőcsapathoz képest, Vallejos, Iványi és Baldauf is csak a cserepadon foglalt helyet, a középpályán Ivancsics, Jurik, Szilágyi és Hanzl igyekezett minél veszélyesebb támadásokat vezetni és Tóthot a lehető legtöbbször gólhelyzetbe hozni. Az első félidő nagy részében ebből sok minden nem valósult meg, ráadásul a 10. percben a vendégek megszerezték a vezetést: Sánta rossz passza után Wágner húzta meg a bal oldalon a labdát, majd középre tálalt, Pokó első lövését a pápai kapus még bravúrral védte, a kipattanónál viszont már pontosabban célzott a középpályás, és a kapu közepébe lőtt 0-1. A gól után mezőnyfölényben futballozott a Perutz, igaz helyzeteket nem sikerült kialakítania, rengeteg volt a pontatlanság, a rossz beadás, a veszélytelen pontrúgás. A 44. percben ennek ellenére egyenlített a Pápa, ehhez mindössze három jó passzra volt szükség, Tóth szélről érkező asszisztját 16 méterről Ivancsics belsőzte a jobb sarokba 1-1. A második félidő 20. percében Sánta bravúrjának köszönhetően maradt meccsben a Perutz, Soós labdaszerzése után a hosszún teljesen egyedül érkező Szabó közeli kísérletét a pápai hálóőr lábbal védte. A 81. percben ismét megszerezte a vezetést a fővárosi gárda, Szabó szöglete Császár fejéről került át a hosszúra, ahol Pokó közelről a rövidbe bólintott 1-2. A hosszabbításban Iványi ígéretes lövésébe Baksa vetődött bele, így Czerulának nem kellett játékba avatkoznia, a fennmaradó időben pedig több lehetőség egyik csapat előtt sem adódott, ami azt jelentette, hogy a Perutz továbbra is nyeretlen tavasszal.

Perutz FC - THSE-Szabadkikötő 1-2 (1-1) Gsz.: Ivancsics ill. Pokó 2

Rozmán László: A mai mérkőzésen az akarattal nem volt probléma, viszont közben elfelejtettünk játszani. Sok mindenben gyenge teljesítményt nyújtottunk, egy-két kapuralövéssel nem lehet eredményesen futballozni. Egy nagyon jó hét után voltunk, a vezetőség mindenben a csapat mellé állt, borzasztóan reménykedtem benne, hogy végre elindulunk felfelé, sajnos nem tudtuk átlépni az árnyékunkat. A lefújás után megköszöntem a vezetők eddigi bizalmát, úgy érzem, nincs tovább. Úgy gondolom, ahhoz, hogy ebből a gödörből kimásszon a csapat, új impulzusokra van szüksége, amit csak egy edzőváltás hozhat meg, ezért a távozás mellett döntöttem.

Rozmán László sorsáról hétfőn dönt a vezetőség.

Képek:


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC