Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat


2019-04-08 17:22:32  | cikk: Babos Petra  | 


Pápán is gyűjtik a támogatói aláírásokat főképe
Szombaton megkezdte országos aláírásgyűjtő akcióját a Fidesz, amelyben arra kérik a magyar embereket, hogy aláírásukkal támogassák Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos programját a bevándorlás megállítására.
Dr. Kovács Zoltán elmondta, az európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket. Orbán Viktor hét pontos programot dolgozott ki, s ehhez a programhoz gyűjtenek támogató aláírásokat Pápán is.
-Érdemes végiggondolni, hiszen ez nem rövid időről, hanem hosszútávról, a jövőnkről szól. Népesség csere lesz a keresztény Európában vagy magyar családvédelmi program keretében fogjuk megoldani a jövőnket - emelte ki dr. Kovács Zoltán, aki hozzátette, Pápán nemrégiben kezdődött az aláírásgyűjtés, a sok aktivistának köszönhetően a falvakban is gyűjtik az aláírásokat, s reményeik szerint jelentős mennyiségű aláírást fognak összegyűjteni az elkövetkező hetekben.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-14 23:33:02

Az irodalom gyógyít, segít és figyelmeztet


ajánlott cikk főképe

2019-08-20 10:47:16

Folklór ünnep a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2019-06-18 23:13:21

Értékek mértéktelenül - Múzeumok éjszakája a Kékfestőben


ajánlott cikk főképe

2019-07-16 12:35:06

Szintre hozzák a gyalogosfelületeket az Esterházy-kastély előtt


PÁPA időjárás