Későn ébredt a Bakonyerdő Pápa


2019-04-08 18:13:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Későn ébredt a Bakonyerdő Pápa főképe
Három idegenben elveszített találkozó után hazai pályán a 10. helyezett Ácsi Kinizsi ellen igyekezett javítani mérlegén a Bakonyerdő Pápa együttese. Az NB II-es kézilabda bajnokság vasárnapi játéknapján alsóházi rangadót rendeztek, ahol a hazaiak nem kezdtek jól, a félidőben három góllal a Komárom-Esztergom megyeiek vezettek. 16-19 után a folytatásban is a vendégek akarata érvényesült, amikor pedig eldőlni látszott a meccs, mínusz 4-ről is egészen egy gólig visszaküzdötte magát a Pápa, sajnos egyenlíteni már nem maradt idő.

Bakonyerdő Pápa - Ácsi Kinizsi 31-32 (16-19)

Kapcsándi Zsolt: Szegény embert még az ág is húzza, sajnos elég rövid volt a kispadunk, de akik eljöttek, mindent megtettek a sikerért. A győzelem is benne volt a mai mérkőzésben, ám amikor lett volna lehetőségünk nagyobb előnyre szert tenni, megremegett a kezünk. Ehhez társult még a sok kimaradt ziccer és hétméteres, amik megpecsételték a sorsunkat.

Az ifik magabiztos győzelmet arattak 43-20 arányban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy