Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző


2019-04-09 19:12:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Rozmán László távozott, Lengyel Ferenc az új vezetőedző főképe
Korábban beszámoltunk arról, hogy a Perutz FC vasárnapi vereségét követően Rozmán László a sorozatos sikertelenség miatt benyújtotta lemondását. A csapat vezetősége a 2-1-es fiaskót követő napon ült le tárgyalni a folytatásról, melynek eredményeképpen elfogadta a tréner lemondását. Rozmán László 2018 nyarán érkezett a pápai együtteshez, vezetésével a gárda 22 forduló alatt hat győzelmet, tíz döntetlent és hat vereséget számlált, legutóbbi hét mérkőzésén viszont nem tudott nyerni. Rozmán László mellett Haraszti Gergely pályaedző is távozott. A kontraktus megszűnését követően rögtön tárgyalásokba kezdtek a potenciális edzőjelöltekkel, az új tréner kilétéről pedig kedden született döntés.

A Perutz vezetői úgymond házon belül oldották meg az edzőkérdést, hiszen a csapat irányítását a Pápai Egyesített Labdarúgó Club szakmai igazgatója, Lengyel Ferenc vette át, segítője Igor Nicsenko lett. Az új stábot a tréning előtt Bocskay László elnök mutatta be a labdarúgóknak.

- Köszönöm a Perutz FC elnökségének, hogy gondoltak rám, örömmel vállaltam a felkérést és hálás vagyok a PELC vezetőinek, hogy lehetővé tették, hogy elvállaljam a feladatot - mondta az 1999/2000-es idényben a Dunaújvárossal bajnoki címet nyerő Lengyel Ferenc, aki a 2014/2015-ös szezonban a Lombard Pápát irányította az NB I-ben. - A játékosok többségét ismerem, a hazai meccsek nagy részét láttam, amiket nem, azokat felvételről nézem vissza, hogy minél teljesebb képet kaphassak a csapatról. Játékosként voltam hasonló helyzetben, mint most a fiúk, úgy gondolom, elsősorban mentálisan kell helyre rázni a keretet, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak. Az elsődleges cél a bennmaradás, hiszen a kieső pozíciótól mindössze hét pontra vagyunk, mindent meg fogunk tenni, hogy elinduljunk felfelé.

A Perutz FC hétvégén ismét hazai pályán játszik, április 14-én vasárnap 16 órai kezdéssel Nagykanizsa csapata látogat a Várkert útra.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-02-29 18:38:38

Olimpiai érmesünk ismét Pápára látogatott


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC