Húsvéti játszóházat szervez a PVCNÖ


2019-04-10 16:18:26  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti játszóházat szervez a PVCNÖ főképe
Megtartotta soron következő ülését a Pápa Városi Cigány Nemzetiségi Önkormányzat. A gyűlésen Sándor Endre Géza elmondta, a húsvéti játszóházat pénteken, vagyis április 12-én rendezik meg délután, több mint hetven gyermek részvételével. A gyerekek húsvéthoz kötődő motívumokat színezhetnek és tojást festhetnek, s beszélnek az ünnepről, a hagyományokról. Erre a programra 15.000 Ft-ot különítettek el.
Vegyes ügyek keretében szó esett arról, hogy két pályázaton nyertek, az egyiken 600.000 Ft-ot táborozásra, a másikon pedig 250.000 Ft támogatást a sajópálfalai könnyező Szűz Mária-kegykép meglátogatásához.
-Július 15-től lesz a tábor 23 fő részvételével Vinyén. A zarándoklatot 15 fővel valósítjuk meg októberben. Május 3-án Boldog Ceferino cigány szentről emlékezünk meg Salgó Ferenc kanonok-plébánossal együtt - tette hozzá Sándor Endre Géza.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-03 15:23:23

Ádventi vendég, végy szállást minálunk...


ajánlott cikk főképe

2019-11-10 10:01:17

Postások alkotásai a könyvtárban


ajánlott cikk főképe

2020-01-03 23:15:39

Népes tömeg az új piac átadó ünnepségén


ajánlott cikk főképe

2020-01-08 21:45:08

Felújítják a döbröntei turistaházat