Bébiétel-adomány a Teuton lovagrendtől


2019-04-11 16:13:43  | cikk: Babos Petra  | 


Bébiétel-adomány a Teuton lovagrendtől főképe
Ismét értékes bébiétel-adományt juttatott el városunkba Klaus Blos, a németországi Teuton lovagrend nagymestere. Mint mondta, különös öröm számára, hogy húsvét előtt sikerült Magyarországra hozni a bébiétel szállítmányt.
-Jelenleg 13,5 tonna, 66 raklapnyi értékes bébiételt hoztam, ebből Pápán 16 raklapnyi marad. Pápán kívül Sümegre, Hévízre, Szőcre, Tiszanánára, Debrecenbe és Kárpátaljára viszünk még adományt. Nagy örömünkre, harmadik alkalommal szállítunk Kárpátaljára, magyarok lakta területekre, árvaházakba és fogyatékos gyerekeket ápoló intézményekbe - mondta el Klaus Blos, aki hozzátette, a rend küldetése, hogy rászoruló családokat, gyerekeket támogassanak az adományokkal, biztosítva, hogy ezek a szállítmányok célba is érnek. Az elmúlt 22 év tapasztalatai alapján ebben eredményesek a Teuton lovagrend tagjai. Mint kiemelte, az eredményesség jele az is, hogy Magyarországon a közeljövőben a rend öt új lovagot avathat a magyarországi tartomány képviseltében, biztosítva ezzel azt, hogy még szélesebb körben folyhasson itt a karitatív munka.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-12-14 12:05:36

Bővül a nyílt wifi elérhetősége a városban


ajánlott cikk főképe

2019-10-23 19:53:32

Magyarnak lenni, magyarnak maradni


ajánlott cikk főképe

2019-11-18 12:56:49

Holnaptól indul a Mosolydoboz-akció


ajánlott cikk főképe

2019-12-03 22:51:10

Kegytárgy kiállítás a könyvtárban


PÁPA időjárás