Öten is betaláltak a Csákvár ellen


2019-04-11 19:46:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Öten is betaláltak a Csákvár ellen főképe
Hideg, szeles időben a Csákvár ellen folytatta az U19-es labdarúgó bajnokságot a Pápai Egyesített Labdarúgó Club lány együttese. Pődör Ákos tanítványai második tavaszi hazai találkozójukra abszolút esélyesként készültek, hiszen a sereghajtót fogadták. A papírformát hamar sikerült érvényesíteni, a lányok már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, ekkor ugyanis már három gól volt a különbség. 4-1-es első játékrész után a folytatásban további három gólt lőtt a PELC és többször a kapufát is megzörgette, végül a vendéglátók 7-1-es sikerükkel továbbra is a dobogón állnak.

PELC U19 - Csákvár 7-1 (Gsz.: Sári, Vesztergom 2, Szalay, Bereczky 2, Tankó ill. Oláh)

Pődör Ákos: Az eredménnyel elégedett vagyok, a mutatott játék hagyott némi kívánnivalót maga után. A magabiztos siker ellenére játékban úgy gondolom, tudunk ennél sokkal jobban is teljesíteni, gondolok itt például a helyzetkihasználásra, de gratulálok a lányoknak, ilyen rossz időjárási körülmények között is végig uraltuk a meccset.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-27 11:06:42

Denevér kupa


ajánlott cikk főképe

2019-05-06 17:02:07

Embert próbáló időjárásban tekertek


ajánlott cikk főképe

2019-05-29 17:02:28

Fekvenyomás: Világbajnok lett a pápai cselgáncsozó


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 20:49:00

Rekordokat úsztak


PÁPA időjárás