Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros


2019-04-12 13:42:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hazai pályán debütál a Lengyel-Nicsenko edzőpáros főképe

Hét nyeretlenül megvívott bajnoki után új edzői stábbal a közvetlen rivális Nagykanizsa ellen találna vissza a győzelemhez vezető útra a Perutz FC.

Nem telt eseménytelenül a hét a bakonyaljai együttesnél, hiszen a vasárnapi, THSE-Szabadkikötő elleni vereség után felajánlotta lemondását Rozmán László, amit a vezetőség másnap el is fogadott. Az elnökségnek ezután hamar megoldást kellett találnia a kialakult helyzetre, ami nem volt egyszerű feladat.

- Az elnökség egyhangúlag szavazott bizalmat Lengyel Ferencnek és Igor Nicsenkonak, megbízatásuk egyelőre a szezon végéig szól - tájékoztatott Bocskay László, a Perutz FC elnöke. - A változások reményeink szerint javítani fognak a csapat helyzetén, és már hétvégén sikereket tudunk elérni annak érdekében, hogy megkezdjük a felzárkózást. Ebben nagyon számítunk a szurkolóinkra, arra kérem őket, hogy vasárnap látogassanak ki a mérkőzésre és 12. emberként segítsék kilábalni a csapatot a gödörből.

Lengyel Ferencnek mindössze öt nap áll rendelkezésére, hogy taktikailag - és ami talán ennél is fontosabb - mentálisan is felkészítse az együttest a Nagykanizsa elleni mérkőzésre.

- Hiba lenne néhány nap elteltével bármit is ígérni, azt gondolom, a Szabadkikötő ellen látott hozzáállásra lehet építeni, motiváltnak láttam a játékosokat, az más kérdés, hogy ehhez miért nem párosult jó játék - vélekedett Lengyel Ferenc. - Fegyelmezett, harcos, mégis felszabadult játékra készülünk, de a mostani helyzetünkben persze kell némi szerencse is. A cél természetesen a három pont, az eddig tapasztaltak alapján bizakodó vagyok, úgy gondolom, a keret alkalmas az NB III-as tagság megőrzésére.

A sárga-kékeknél Szabó Zsolt és Böröczky Bálint továbbra is sérült, Császár Attila pedig sárga lapok miatt eltiltott. A bajnoki április 14-én vasárnap 16 órakor kezdődik. 

Képek:

nincsenek képek


Címkék: Perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-29 18:46:49

Irmes a padról beszállva döntött


ajánlott cikk főképe

2019-10-24 16:49:25

Közvetlen riválisához utazik a Perutz FC