Blikk: Szűcs az ász


2010-06-01 15:45:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Blikk: Szűcs az ász főképe
Magyarország legnagyobb példányszámú napilapjának olvasói az idei NB I-es szezon végeztével megválasztották a pontvadászat legjobb kapusát. Az őszi voksoláshoz hasonlóan a tavaszi idény végén is a Lombard Pápa hálóőrét, Szűcs Lajost látták a legjobb játékosnak a bulvárlap tudósítói. „Büszke vagyok az elsőségemre – mondta Szűcs Lajos, aki nemrég újabb kétéves szerződést kötött a Lombarddal. A tavaszi meccseink nem voltak méltóak a korábbiakhoz. Kevés pontot szereztünk, a biztos bennmaradást őszi teljesítményünknek köszönhettük. Véber György edzővel másfél év alatt nagyot meneteltünk, a végére elfáradtunk – vallotta be a kapus, aki rekorder az NB I-ben, a 2003/2004-es szezonban 767 percen át nem kapott gólt. – Tavasszal nekem is voltak rossz meccseim, kevesebbet tudtam hozzátenni a csapat eredményességéhez, mint korábban. Ha elkerülnek a sérülések, lehet még néhány jó évem. Néha eszembe jut, hogy előbb-utóbb itt a vége, de hiszem, inkább az utóbb, mint előbb!"


A szavazás végeredménye:

1. Szűcs Lajos (Lombard Pápa) 6,2 pont

2. Rózsa Dániel (Haladás) 5,91 pont

3. Szasa Sztevanovics (ETO) 5,66 pont

(Forrás: blikk.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban