Hopp, nyulacska!


2019-04-13 22:07:35  | cikk: Babos Petra  | 


Hopp, nyulacska!  főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ minden alkalommal igyekszik a családi rendezvényein olyan programokat biztosítani a gyerekeknek és szüleiknek, amelyek izgalmasak és az együtt játszás örömét adják a résztvevőknek. Ilyen a Virgonckodó Játszópark, akikkel jó kapcsolatot ápolnak, akik ezúttal nyuszis készség-és képességfejlesztő játékokat hoztak a gyerekeknek.
-Természetesen a kézműves foglalkozások is a húsvét jegyében zajlottak. Bakó Ildikó népi iparművésszel tojást írhattak. A Kópé-Vár munkatársai is képviseltették magukat és szalmacsuhéból is készíthettek húsvéti díszt a gyerekek. A legkisebbeket a babasziget várta. A családi programot a Maszk Bábszínház: Nyakigláb, Csupaháj meg Málészáj című bábos mesejátéka zárta - mondta el Müller Orsolya művelődésszervező.
Havas Edina, a Maszk Bábaszínház dramaturgja elmondta, a Maszk Bábszínház több mint 15 éve résztvevője a hazai gyermekkultúrának. Utazószínházként járják az országot. Pápán már többször is felléptek. Ezúttal a Nyakigláb, Csupaháj meg Málészáj című bábos mesejátékot hozták el, mely egy vidám történet az aranyszóró szamárról, a "terülj-terülj asztalkám"-ról és az "üssed-üssed-botocskám"-ról, és három ügyefogyott fiúról, akik elindultak világot látni. Kalandjaik során kiderül, mire lesznek képesek, ha valaki megbízik bennük, és ők is hisznek magukban! - tudtuk meg Havas Edinától.
A JMSZK a húsvéti szünet idejére ezúttal is szervezett kirándulást, az úti cél ezúttal a budapesti állatkert lesz.
Müller Orsolyától megtudtuk, már gőzerővel készülnek a gyermeknapra, amikor is gyermekparadicsommá alakul az Erzsébet liget, s a játékok legszélesebb tárházával várják a családokat május 26-án, délután 14 óra 30 perctől.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:39:39

Dr. Kovács Zoltán mindenkit óvatosságra intett


ajánlott cikk főképe

2020-01-22 23:28:29

Horváth Lajos emlékkiállítás


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 16:14:09

Enyhítések az alapellátásban


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 22:47:22

Vidám farsang a jégpályán