Magabiztosan nyert az U13


2019-04-15 16:21:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Magabiztosan nyert az U13 főképe
A sereghajtó Üstökös FC Győrt fogadta az U13-as labdarúgó bajnokság 20. fordulójában a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. Horváth Imre ötödik helyen álló tanítványai számára a kötelező győzelem kategóriájába tartozott a meccs, már csak azért is, mert ősszel idegenből is sikerült elhozni a három pontot. A pápai fiatalok olyan eredményesen játszottak, ahogy az egy esélyestől elvárható, az első félidőben már 4-0-ra vezettek, és a folytatásban meg sem álltak egészen hat találatig, amire az ellenfélnek nem volt válasza.

PELC U13 - Üstökös FC Győr 6-0 (4-0) Gsz.: Rozman, Farkas 3, Balázs, Mórocz

Horváth Imre: Rúgtunk hat gólt, egyet sem kaptunk, így ha az eredményt nézzük, okom nem lehet panaszra, a helyzetek alapján akár kétszámjegyű is lehetett volna a különbség. A mutatott játékkal viszont korántsem voltam megelégedve, a srácok sajnos még nem tudnak csapatként funkcionálni, a fejekben kellene rendet tenni.

Az U12 ugyanezen a játéknapon 0-0-s döntetlent ért el az Üstökös ellen.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker