Ismét városunkban tekernek a jövő kerékpárosai


2019-04-16 18:04:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét városunkban tekernek a jövő kerékpárosai főképe
Május 5-én Veszprémben és térségében 6. alkalommal kerül megrendezésre a „Carpathian Couriers Race” elnevezésű országúti kerékpárverseny, mely az egyik legrangosabb megmérettetés a 23 év alatti korcsoport számára Európában. A versenyen 25 csapat mintegy 150 professzionális kerékpárossal vesz részt szerte Európából. A kerékpárverseny idei utolsó szakasza vasárnap 12:00-kor indul Veszprém Óváros térről, majd a Veszprém - Nagyvázsony - Pula - Öcs - Nyirád - Tapolca - Kapolcs - Pula - Öcs - Nyirád - Devecser - Noszlop - Pápakovácsi - Pápa útvonalon halad. A befutó 15:15 - 15:30-kor várható Pápán a Várkert úton, a Sportcsarnok és Petőfi Sándor Gimnázium közti szakaszon. Az érintett utakon, szakaszos forgalmi megállítás várható a versenyt kísérő rendőrségi felvezetők részéről.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-17 19:08:50

Győzelmével 5. helyen zárta az őszt a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2019-10-15 12:25:13

Nehéz kezdés után magabiztos győzelem


ajánlott cikk főképe

2019-09-01 19:38:28

Újabb magabiztos idegenbeli siker


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 10:15:50

Történelmi sikert értek el a kalapácsvetők


PÁPA időjárás