Gyertyát gyújtottak és énekeltek a föld napján az erkelesek


2019-04-17 15:07:42  | cikk: Babos Petra  | 


Gyertyát gyújtottak és énekeltek a föld napján az erkelesek főképe
Az Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola ökoiskola lévén fontosnak tartja, hogy megünnepelje a föld napját április 22-én.
-Az előző hetekben csatlakoztunk a TeSzedd! akcióhoz, a múlt héten papírt gyűjtöttünk, de a használt sütőolajat is leadhatják nálunk a diákok. Mi ezzel igyekszünk a tanulóinkban kialakítani  a környezettudatos életformát, hogy unokáinknak át tudjuk adni ezt a Földet. Ma a zene nyelvén szólaltunk meg, s hívtuk fel a figyelmet arra, hogy a Föld megóvása nagyon fontos - mondta el Heizer Zoltánné igazgató.
Kindertné Surányi Lívia tanító hozzátette, idén is csatlakozott a Jobb Veled a Világ Alapítvány a mozgalomhoz az Énekelj a Földért! felhívással.
-Örökös boldog iskola lévén fontosnak tartottuk, hogy mi is csatlakozzunk, s együtt énekeljük közel kétszázan Bagdi Bella számát. Azt gondolom, ha a gyerekeknek sikerül megváltoztatni a gondolkodásmódját, akkor bízhatunk abban, hogy egy szebb jövőt tudunk átadni az utókornak.
Az Énekelj a Földért című dalt az első, a második évfolyam és a Nótafakórus énekelte együtt az aulában.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-13 13:53:14

Rendben zajlanak a önkormányzati választások városunkban


ajánlott cikk főképe

2019-10-12 13:52:50

Trianon emlékművek Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2019-10-26 12:48:04

Élő közvetítés a képviselő-testület alakuló üléséről


ajánlott cikk főképe

2019-10-08 22:10:17

Régiből újat - Hörömpöly Imréné Szuper Rózsi kiállítása


PÁPA időjárás