Húsvéti kézműves foglalkozás a Vajda Márta iskolában


2019-04-17 15:09:50  | cikk: Babos Petra  | 


Húsvéti kézműves foglalkozás a Vajda Márta iskolában főképe
A Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény évek óta megszervezi a tavaszi szünetet megelőző, tanításmentes napon a húsvéti kézműves foglalkozást. Az intézmény ebédlőjében kilenc asztalnál alkothattak a diákok a húsvét jegyében.
-Az idei évben is igyekeztünk gazdag programkínálatot összeállítani a gyerekeknek, így volt arcfestés, hűtőmágnes, kosárka, bárányka, tojásdísz, húsvéti képeslap, pillangó és kiscsibés csipesz készítés. A foglalkozásokkal a diákok finommozgását és szépérzékét igyekeztünk fejleszteni, valamint ráhangolódtunk a húsvéti ünnepkörre. Az asztaloknál az iskola tanárai, gyógypedagógusai segítették a gyerekek munkáját - tudtuk meg Trungelné Major Helga gyógypedagógustól.
A húsvéti programot az Adient Mezőlak Kft. támogatta. A rendezvényt sportprogram is színesítette.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-05-06 18:00:25

Díjazták a tankerület rajzpályázatának legszebb alkotásait


ajánlott cikk főképe

2019-03-27 19:04:23

Befejeződött a fakivágás a Várkertben


ajánlott cikk főképe

2019-05-26 22:34:58

Ismét siker volt a Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2019-06-09 23:00:18

Jelest kapott a karnagy


PÁPA időjárás