Gyermeknap a Napsugár Bölcsődében


2010-06-01 21:13:47  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Gyermeknap a Napsugár Bölcsődében főképe
A barátságtalan időjárás nem kedvezett a Napsugár Bölcsődében a mai nap folyamán megtartott gyermeknapnak, s melynek keretén belül átadták a kicsik számára a homokozó fölé épült árnyékolókat.

- Nagy örömünkre a tavalyi évben a Bakonyi Betyárok Motoros Egyesület (BBME) intézményünk számára kezdett felajánlásokat gyűjteni a Játékfesztiválon. Itt összesen 126.000 Ft jelentette az első tőkét. Egyik gondozottunk édesapja, Molnár Gyula kivitelező saját munkaerejét ajánlotta fel. Szabó Tamás, a Szemen-Fa Kft. ügyvezetője a faanyagok árából nyújtott 50.000 Ft kedvezményt, Merétei Sándor pedig 20 méter zsindelyt ingyen adott- mondta el Beke Ágnes bölcsődevezető.
- Mi pedig szerettük volna, ha mindhárom homokozónk fölé árnyékoló épülne, ezért Pápa város képviselőtestülete 400.000 Ft-tal támogatta elképzelésünket, bölcsődénk alapítványa, a Cseperedő Alapítvány pedig 305.000 Ft-tal járult hozzá fejlesztési céljainkhoz- tette hozzá a bölcsődevezető.

A változatos játékok, és meglepetések mellett az intézmény kisállat bemutatóval kedveskedett, melyen nyuszit, teknősbékét és díszhalakat láthattak a gyerekek, valamint egy fagylaltos autó is érkezett meglepetésként a kicsik legnagyobb örömére.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-23 20:30:12

On-line vállalkozói fórum a paktum projektben


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 19:04:17

Látványos építkezés a Kopja utcában


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 19:13:07

A holokauszt pápai áldozataira emlékeztek a zsinagógában


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 11:12:29

Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés