25 éves a Black Bunny Rock and Roll Club


2019-04-23 15:07:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


25 éves a Black Bunny Rock and Roll Club főképe
Teltházas, több mint kétórás gálaműsorral ünnepelte fennállása 25 éves jubileumát a Black Bunny Rock and Roll Club, az előadáson 23 műsorszámban 140 táncos lépett színpadra.

Épp a jubileumi gála helyszínén, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban Kuti Szabolcs vezetésével indult útjára az akrobatikus rock and roll 1992-ben, az alapító csapat 1994-ben önálló egyesületté alakult, majd felvette a Black Bunny nevet. A negyedévszázados jubileum kapcsán a megjelenteket elsőként Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója köszöntötte, aki beszédében a klubbal kapcsolatos személyes emlékeit is megosztotta a nézőközönséggel, ezután a táncosok nevében Babai Blanka mondott köszönetet a pontosságra, precizitásra, becsületességre nevelésért Szegediné Murai Dórának, az egyesület vezetőjének.

- Szabolcs felhívása a 90-es évek elején rögtön felkeltette az érdeklődésemet, az első edzésen részt vettem, és azóta is itt vagyok - mesélte Szegediné Murai Dóra, aki 1996 óta vezeti a klubot. - Úgy gondolom, büszkék lehetünk az elmúlt 25 évre, a rengeteg hazai és nemzetközi sikerre, a megszámlálhatatlan sok tanítványra. Nagyon jó érzés a régi generáció tagjaival találkozni és feleleveníteni az emlékeket, egy igazi szeretetközösség voltunk és vagyunk a mai napig is. A gálára Szombathelyről elfogadta a meghívásunkat a Galaxy RRC párosa Bánhidi Dániel és Czetl Fanni, akik sokszoros magyar bajnokok, világkupa győztesek és jelenleg kategóriájukban a világranglista 2. helyén állnak, mellettük a Balance Dance Team is velünk ünnepelt, emellett sok meglepetéssel és még több ajándékkal készültünk. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben az elmúlt 25 évben bármilyen módon segítette a klubot, bízom benne, hogy ez a következő 25 esztendőben is így lesz.

A nagysikerű gála végén természetesen a szülinapi torta és az ajándékozás sem maradhatott el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-26 16:32:06

Elismerések a női szakágnak


ajánlott cikk főképe

2019-09-30 10:15:50

Történelmi sikert értek el a kalapácsvetők


ajánlott cikk főképe

2019-05-28 12:34:19

Izgalmasan alakul a kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2019-08-18 20:16:39

Bravúros pontszerzés a bajnokesélyes otthonában


PÁPA időjárás