25 éves a Black Bunny Rock and Roll Club


2019-04-23 15:07:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


25 éves a Black Bunny Rock and Roll Club főképe
Teltházas, több mint kétórás gálaműsorral ünnepelte fennállása 25 éves jubileumát a Black Bunny Rock and Roll Club, az előadáson 23 műsorszámban 140 táncos lépett színpadra.

Épp a jubileumi gála helyszínén, a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központban Kuti Szabolcs vezetésével indult útjára az akrobatikus rock and roll 1992-ben, az alapító csapat 1994-ben önálló egyesületté alakult, majd felvette a Black Bunny nevet. A negyedévszázados jubileum kapcsán a megjelenteket elsőként Szabadkai Verita, a JMSZK igazgatója köszöntötte, aki beszédében a klubbal kapcsolatos személyes emlékeit is megosztotta a nézőközönséggel, ezután a táncosok nevében Babai Blanka mondott köszönetet a pontosságra, precizitásra, becsületességre nevelésért Szegediné Murai Dórának, az egyesület vezetőjének.

- Szabolcs felhívása a 90-es évek elején rögtön felkeltette az érdeklődésemet, az első edzésen részt vettem, és azóta is itt vagyok - mesélte Szegediné Murai Dóra, aki 1996 óta vezeti a klubot. - Úgy gondolom, büszkék lehetünk az elmúlt 25 évre, a rengeteg hazai és nemzetközi sikerre, a megszámlálhatatlan sok tanítványra. Nagyon jó érzés a régi generáció tagjaival találkozni és feleleveníteni az emlékeket, egy igazi szeretetközösség voltunk és vagyunk a mai napig is. A gálára Szombathelyről elfogadta a meghívásunkat a Galaxy RRC párosa Bánhidi Dániel és Czetl Fanni, akik sokszoros magyar bajnokok, világkupa győztesek és jelenleg kategóriájukban a világranglista 2. helyén állnak, mellettük a Balance Dance Team is velünk ünnepelt, emellett sok meglepetéssel és még több ajándékkal készültünk. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, aki ebben az elmúlt 25 évben bármilyen módon segítette a klubot, bízom benne, hogy ez a következő 25 esztendőben is így lesz.

A nagysikerű gála végén természetesen a szülinapi torta és az ajándékozás sem maradhatott el.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak