Húsvéti darts kupa


2019-04-24 15:23:06  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Holdkő Darts Klub  | 


Húsvéti darts kupa főképe
45 indulóval a Holdkő Darts Klub amatőr dartsversenyt rendezett, melyre még a határon túlról is érkezett nevezés.

Egy Jókai utcai vendéglátó egységben rendezte meg a klub a Húsvét Kupát, melyre a helyi versenyzők mellett érkeztek többek között Győrből, Jánossomorjáról, Pannonhalmáról, Celldömölkről, Szombathelyről, Csornáról, Budapestről, Veszprémből és Felvidékről is a sportág kedvelői. Az indulókat nyolc csoportra osztották, ahonnan az első négy helyezett jutott tovább a 32-es főtáblára ahol három, majd négy, végül a döntőben öt nyert játszmáig tartott a játék. A verseny során nyolc ifjúsági kategóriába tartózó versenyző is nevezett, közülük a legfiatalabb a 8 éves Szoták Balázs volt.

- A verseny színvonalát jelzi, hogy 11 darab 180 született, a jánossomorjai Dudás Dávid két 180-al nyerte el az erre kiírt különdíjat - mondta Szalai Richárd, szervező. - Magas befejezésekből sem volt hiány, 150-es kiszállójával a különdíjat szintén Dudás Dávid vitte el, aki a végső győzelmet is begyűjtötte, a legjobb ifjúsági versenyző Somogyi Gergő lett. Ezúton is szeretném mindenkinek megköszönni a segítségét, hálásak vagyunk Banai Tibornak, ismét remek okleveleket tervezett, várjuk a folytatást.

A végeredmény:
1. Dudás Dávid
2. Pál Richárd
3. hely Szigeti Gergely - Szalai Richárd

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-07 16:49:08

Több mint 32 millió forint jut sporttámogatásra


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 14:44:33

A második félidőben fordított a Győr