Húsvéti közlekedési akció Pápán


2019-04-25 10:06:11  | cikk:  | 


Húsvéti közlekedési akció Pápán főképe
A pápai rendőrök húsvét hétfőn ajándékkal lepték meg a szabályosan közlekedőket.

A Pápai Rendőrkapitányság 2019. április 22-én 7 órától 17 óráig tartott húsvéti közlekedési akciójának középpontjában az ittas vezetők forgalomból történő kiszűrése állt. A rendőrök a kapitányság illetékességi területén található valamennyi településre eljutottak, ahol közel 170 gépjárművezetővel szemben alkalmaztak alkoholszondát. A mérőműszer minden esetben negatív eredményt mutatott, így húsvét másnapján a rendőröknek nem kellett ittas vezetővel szemben intézkedniük.

Az akció keretén belül a járőrök több szabályosan közlekedő gépkocsivezető számára vadriasztó sípot adtak ajándékba a vadelütések megelőzése érdekében.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-11 10:16:21

Fel akarta gyújtani a lakását


Számos országban, így Magyarországon is június 26-a a kábítószer-ellenes világnap. Ebből az alkalomból kérjük, fogadja meg az alábbi rendőrségi tanácsokat.

-Mindig olyan társasággal menjen szórakozni, akikben megbízik!

-Mindig figyeljen poharára!

-Amennyiben valami...

2019-06-27 14:42:02

Rendőrségi tanácsok a kábítószer-ellenes világnap alkalmából


ajánlott cikk főképe

2019-06-11 14:57:31

Kiabált és betörte a pult üvegét


A pápai járőrök 2019. július 12-én az esti órákban Pápa belterületén, majd pár órával később Nemesgörzsöny utcáin tartottak álló ellenőrzést.

A megállított járművezetőkkel szemben a rendőrök minden esetben alkoholszondás ellenőrzést tartottak, mely három esetben pozitív eredménnyel...

2019-07-16 11:46:32

A pápai rendőrök három ittas sofőrt is elfogtak a hétvégén


PÁPA időjárás