A Föld megmentői a Nátuskerti oviban


2019-04-25 20:07:31  | cikk: pi-pa  | 


A Föld megmentői a Nátuskerti oviban főképe
A Pápa Városi Óvodák Nátuskerti Tagóvodájában már hagyomány, hogy egyes ünnepek és jeles napok köré családi napot szerveznek. Ezek közé a jeles napok közé tartozik a Föld napja is, hiszen az óvodában kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a hagyományos ünnepek mellett a jeles „zöld napokról” is megemlékezzenek. Ezért a mai napon az óvodai tevékenységek is a Föld napja jegyében zajlottak, délutánra pedig a szülőket is várták, hogy az egész család együtt tevékenykedhessen a környezettudatosság jegyében - tájékoztatta hírportálunkat Geszti Dóra, a tagóvoda vezetője.
A szülők örömmel kapcsolódtak be a programba. Az „Egy szülő egy palánta” akció keretében minden család hozott egy virágpalántát az óvodába, s a színpompás virágokat együtt ültették el az intézmény előtti, illetve az óvoda udvarán kialakított virágágyásokba és virágtartókba.
Ezt követően az udvaron, több helyszínen különféle környezetvédelemhez kapcsolódó foglalkozásokkal várták a kicsiket és szüleiket. A „szemetes ösvény” nevű helyszínen a szelektív hulladékgyűjtés állt a középpontban, emellett volt akadálypálya és a homokozóban óriás terepasztalt alakítottak ki a résztvevők, akik virágnyomdázhattak és gyógyteákat is kóstolhattak a programon. A Nátuskerti Óvoda Föld napja alkalmából rendezett családi délutánján a feladatok teljesítéséért „a Föld megmentője” kép járt, melyet mindenki hazavihetett. Ennek köszönhetően otthon is folytatódott a program, hiszen a képeket a gyerekek odahaza kiszínezhették.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-09-02 15:40:15

Rendőrök az iskoláknál


ajánlott cikk főképe

2019-09-12 17:35:51

A polgármester is köszöntötte a 90 éves Döbröntei Istvánnét


ajánlott cikk főképe

2019-07-16 12:35:06

Szintre hozzák a gyalogosfelületeket az Esterházy-kastély előtt


ajánlott cikk főképe

2019-07-11 23:39:05

Népdaltanítás és közös tánc a Fő téren


PÁPA időjárás