Miért jó egy vállalkozónak, ha van tudatosan felépített üzleti modellje?


2019-04-25 21:16:02  | cikk: HuHa  | 


Miért jó egy vállalkozónak, ha van tudatosan felépített üzleti modellje? főképe
Erre a kérdésre kaphattak választ mindazok a vállalkozók, vállalkozásvezetők, akik részt vettek a Foglalkoztatási együttműködések a Pápai járásban című európai uniós projekt tegnapi vállalkozói fórumán. A Városháza tanácstermében tartott rendezvényen Unger Tamás alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, mint mondta, a paktum irányító csoportjának vezetőjeként munkatársaival arra törekszik, hogy olyan témákat vegyenek terítékre a fórumokon, melyekről más rendezvényeken, más csatornákon nem kapnak információkat a vállalkozók. Hozzátette, az üzleti modell készítésének fontossága is ezek közé tartozik és reményét fejezte ki, hogy hasznos tudnivalókkal gazdagodnak a résztvevők.
Unger Tamás alpolgármester, a paktum irányító csoportjának vezetője nyitotta meg a rendezvényt

Az üzleti modellezés alapjairól Sánta Csaba üzleti modell építő tartott előadást. A szakember évek óta előadásokkal, workshopokkal egyéni tanácsadásokkal és konzultációkkal segíti a vállalkozásokat, a pápai rendezvényen is sok sikeres példával egészítette ki mondanivalóját. Elsőként az üzleti modell fogalmát tisztázták a jelenlévőkkel, majd annak kilenc fő eleméről beszélt. Kiemelte, az üzleti modell megmutatja, hogy egy szervezet miként hoz létre értéket, azt hogyan juttatja el a célközönségéhez és hogy tartja meg és teszi tartósabbá ezt az értéket.
Az üzleti modellezés alapjait ismerték meg az érdeklődők

-Az üzleti modell lényege, hogy átlássuk a vállalkozásunkat - fejtette ki. A kilenc elemről - ügyfélcsoportok, értékajánlat, elosztási csatorna, bevételi források, kulcserőforrások, kulcstevékenységek, kulcspartnerek és költségszerkezet - részletesen is beszélt, megvilágítva ezek egymáshoz kapcsolódását és jelentőségét. Előadásában kis és nagyvállalkozások üzleti modelljeit hozta példaként és számos gyakorlati tanácsot is megosztott hallgatóságával.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-27 15:40:17

Az influenza járvány miatt látogatási tilalom lépett életbe a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-01-01 14:12:04

Szolgálatban szilveszterkor


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 15:25:42

A színház után a könyvtárban is elmaradnak a programok


ajánlott cikk főképe

2020-03-18 14:58:14

Csak az élelmiszerpiac működhet, jövő héten fertőtlenítik az óvodákat