Megnyílt a 23. Pápai Agrárexpo


2019-04-26 11:35:32  | cikk: HuHa  | 


Megnyílt a 23. Pápai Agrárexpo főképe
Nem sokkal ezelőtt nyílt meg a 23. Pápai Agrárexpo. A hagyományos mezőgazdasági szakkiállítás és vásár három napon át várja a látogatókat a Városi Sportcsarnokban és környékén.

Az ünnepélyes megnyitón Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket, a kiállítókat és a látogatókat. Kiemelte, örömmel adta át a város a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarának a szervezést és örömmel látja, hogy a NAK olyan tehetséggel bír, ami biztosítja a rendezvény folytonosságát. Mint mondta, az is fontos a város számára, hogy a szervezők nemcsak a szakmaiságra, hanem a pápai családokra is gondoltak. A polgármester arról is szólt, Pápa városa is kiállító, célja, hogy a város fejlődéséről tájékoztassák az érdeklődőket.
Áldozó Tamás polgármester köszöntötte a megjelenteket

Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke beszédében arról szólt, felívelő pályán van az expo, egyre nagyobb feladatot vállal és egyre nagyobb rutinnal szervezik, de mindig törekednek arra, hogy újdonságot is tartalmazzon a rendezvény.
Kiemelte, az agrárium nagy jelentőséggel bír a régióban és fontos, hogy időnként megmutassák magukat az ebben dolgozók.
Az agrárexpo idén is a szakmaiságról és a szórakoztató programokról szól, kiemelt témája pedig a generációváltás az agráriumban - mondta beszédében az elnök.
Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke

A programot dr. Feldmann Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára nyitotta meg. Úgy fogalmazott, ez a rendezvény kinyitja a mezőgazdaság és élelmiszeripar kapuit a fogyasztók előtt, akik megismerhetik a mezőgazdaság területén dolgozókat és munkájukat. Ugyanakkor a gazdálkodók előtt is ajtót nyit az újdonságok, információk előtt.
A programot dr. Feldmann Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára nyitotta meg

Az államtitkár hozzátette, viharos időket él a hazai agrárium, többek között a sertéspestis, az aszály és a piaci kihívások miatt, de a gazdálkodók képesek meghozni a legjobb döntéseket.

Az ünnepi megnyitó a vásári díjak átadásával zárult.

Képek:


Címkék: agrárexpo
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet