Marad 16 csapatos az NB I


2010-06-02 14:24:36  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Marad 16 csapatos az NB I főképe
A Profi Liga Tulajdonosi Bizottsága ma délelőtt 10 órától ülésezett, ahol az élvonalbeli klubok tulajdonosai szavaztak Tarsoly Csaba ETO tulajdonos azon előterjesztéséről, miszerint 16-ról 18 csapatra emeljék az NB I létszámát olyan módon, hogy feljut két csapat, de nincs kieső. Tarsoly azzal indokolta javaslatát, hogy a feljutásra esélyes csapatoknak kisebb az átlagos nézőszámuk, mint a kiesetteknek, ráadásul így elképzelhető, hogy a Debrecen marad az egyetlen kelet-magyarországi csapat a Soproni Ligában. A korábbi hírek szerint az érintett klubok többsége még támogatta a javaslatot, a Nemzeti Sport információi szerint a mai ülésre sok tulajdonos véleménye megváltozott, és már csak négy klub – Győr, Újpest, Pápa, ZTE- értett egyet az előterjesztéssel. A tulajdonosi tanács korábbi szokásaival ellentétben végül titkos szavazással hozta meg döntését, amely elutasítja a létszámemelést, így a Diósgyőr és a Nyíregyháza az NB II-ben folytathatja a versenyzést a következő idényben.
(Forrás: nso.hu)


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-02-19 10:06:04

Kiütéses siker


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 20:46:41

Ismét edzésbe álltak