Lezárták a járdát, mert leomlott a fal az esőzések következtében


2010-06-02 21:53:38  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra, Tóth Ta  | 


Lezárták a járdát, mert leomlott a fal az esőzések következtében főképe
A Kálvária temető és a vasút közti járdát mától lezárták a járókelők elől, mert a nagy mennyiségű csapadék miatt a víz alámosta a támfalat és a kerítés leomlott - tudtuk meg Bánhidi Lászlótól.

A Városgondnokság vezetője kérdésünkre azt is elmondta, a múlt héten elhelyezett védővonalat újabb 500 homokzsákkal erősítették meg a Városgondnokság emberei a Tarczy utcánál, mivel a Bakonyér vízszintje újból elkezdett emelkedni. A 83-as úton Győrszemerénél vízátfolyás miatt csak fél sávon lehet közlekedni. Az Országos Meteorológiai Szolgálat internetes honlapján közzétett adatok szerint ma éjjel főként a régió keleti részén fordulhat elő intenzívebb zápor, zivatar, melyekből rövid idő alatt 20-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-20 16:20:38

Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője


ajánlott cikk főképe

2020-02-21 13:13:08

A gyermekosztály kapta az egyetemes imahét perselyadományát


ajánlott cikk főképe

2020-03-31 17:29:32

30 millió a járvány elleni védekezésre, ingyen utazhatnak az egyészségügyi dolgozók


ajánlott cikk főképe

2020-07-13 17:43:16

Üléseztek a nemzetiségi önkormányzatok