Forgalmirend-változás a vasárnapi kerékpárverseny miatt


2019-05-03 14:18:07  | cikk:  | 


A Carpathian Couriers Race kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. május 5-én 12 óra és 15 óra között kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Veszprém megyében.

A verseny útvonala: Veszprém, Óváros tér - Veszprém, Szabadság tér - Veszprém, József Attila utca - Pula - Halimba - Nyirád - Tapolca - Pula - Halimba - Nyirád - Devecser - Noszlop - Bakonypölöske - Kup - Pápakovácsi - Pápa, Acsádi út - Pápa, Külső-Győri út - Pápa, Várkert út - Pápa, Városi Sportcsarnok.

A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett. Az alábbi útszakaszokon a mezőny áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben:

-a 7309-es számú úton Pula és Padragkút között,

-a 77-es számú főúton Monostorapáti és Vigántpetend között,

-a 8402-es számú úton Kup és Pápakovácsi között,

-a 83-as számú főúton a Pápát elkerülő szakaszon a 8402-es számú út kereszteződésétől a 8305-ös számú út kereszteződéséig,

-Pápán az Acsádi út - Külső-Győri út - Várkert út - Városi Sportcsarnok közötti útszakaszon.

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Elzárás letöltése miatt körözött a Veszprémi Törvényszék egy 22 éves pápai férfit, a rendőrök elfogták.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2019. május 31-én 11 óra 2 perckor Pápán, a Vaszari úton igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították,...

2019-06-03 13:36:40

Elzárás miatt körözték


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint az 59 éves pápai lakos 2019. június 11-én délelőtt személyazonosságát eltitkolva értesítette a rendőrséget arról, hogy egy férfi a pápai lakásában drogot árul.

A rendőrök a bejelentésben...

2019-09-13 09:07:01

Haragudott rá, ezért hamisan vádolta


A Pápai Rendőrkapitányság 2019. április 30-án 12 óra 30 perctől 14 óra 30 percig Pápán, a TESCO áruház parkolójában várja az érdeklődőket.

A rendőrség munkatársai egy csésze kávé mellett személyre szóló bűnmegelőzési tanácsokat adnak az őket felkeresőknek, valamint az érdeklődők...

2019-04-23 16:22:54

„Police Coffee” és toborzás Pápán  


A Pápai Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya és a térség polgárőr vezetői 2019. augusztus 29-én délután tartották koordinációs értekezletüket, melyen a 2019. évi őszi közös szakmai feladatok megbeszélése volt a fő téma.

A rendőrség és a polgárőr egyesületek kiemelten együttműködnek...

2019-09-04 15:59:42

Koordinációs értekezlet a Pápai Rendőrkapitányságon


PÁPA időjárás