Forgalmirend-változás a vasárnapi kerékpárverseny miatt


2019-05-03 14:18:07  | cikk:  | 


A Carpathian Couriers Race kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. május 5-én 12 óra és 15 óra között kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Veszprém megyében.

A verseny útvonala: Veszprém, Óváros tér - Veszprém, Szabadság tér - Veszprém, József Attila utca - Pula - Halimba - Nyirád - Tapolca - Pula - Halimba - Nyirád - Devecser - Noszlop - Bakonypölöske - Kup - Pápakovácsi - Pápa, Acsádi út - Pápa, Külső-Győri út - Pápa, Várkert út - Pápa, Városi Sportcsarnok.

A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett. Az alábbi útszakaszokon a mezőny áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben:

-a 7309-es számú úton Pula és Padragkút között,

-a 77-es számú főúton Monostorapáti és Vigántpetend között,

-a 8402-es számú úton Kup és Pápakovácsi között,

-a 83-as számú főúton a Pápát elkerülő szakaszon a 8402-es számú út kereszteződésétől a 8305-ös számú út kereszteződéséig,

-Pápán az Acsádi út - Külső-Győri út - Várkert út - Városi Sportcsarnok közötti útszakaszon.

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Üzletszerűen elkövetett csalás miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves pápai férfi ellen, a helyi rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 35 éves pápai lakos 2017. május 31-én és 2017. június 16-án egy helyi, majd 2017. június 19-én...

2019-01-15 15:51:37

Nem fizette a felvett kölcsönöket


Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A...

2019-02-11 07:54:43

Eltiltás hatálya alatt vezetett


Hamis magánokirat felhasználása miatt indult büntetőeljárás egy 32 éves sajókeresztúri férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves sajókeresztúri férfi 2018. február 28-án délelőtt Pápateszéren egy tehergépkocsival...

2019-04-05 08:59:33

Meghamisította a baleseti kárbejelentő lapot


ajánlott cikk főképe

2019-02-01 09:31:36

Pályaválasztási nyílt nap a Pápai Rendőrkapitányságon


PÁPA időjárás