Forgalmirend-változás a vasárnapi kerékpárverseny miatt


2019-05-03 14:18:07  | cikk:  | 


A Carpathian Couriers Race kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében vasárnap.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy 2019. május 5-én 12 óra és 15 óra között kerékpárverseny miatt forgalomkorlátozásra kell számítani Veszprém megyében.

A verseny útvonala: Veszprém, Óváros tér - Veszprém, Szabadság tér - Veszprém, József Attila utca - Pula - Halimba - Nyirád - Tapolca - Pula - Halimba - Nyirád - Devecser - Noszlop - Bakonypölöske - Kup - Pápakovácsi - Pápa, Acsádi út - Pápa, Külső-Győri út - Pápa, Várkert út - Pápa, Városi Sportcsarnok.

A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett. Az alábbi útszakaszokon a mezőny áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben:

-a 7309-es számú úton Pula és Padragkút között,

-a 77-es számú főúton Monostorapáti és Vigántpetend között,

-a 8402-es számú úton Kup és Pápakovácsi között,

-a 83-as számú főúton a Pápát elkerülő szakaszon a 8402-es számú út kereszteződésétől a 8305-ös számú út kereszteződéséig,

-Pápán az Acsádi út - Külső-Győri út - Várkert út - Városi Sportcsarnok közötti útszakaszon.

Javasoljuk, hogy a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttesten.

Kérjük a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-09 13:50:30

Lezárt akta: Sorompónak ütközött


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 13:25:10

Közeleg a félévi bizonyítványosztás


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 13:32:06

Figyelmetlen volt, balesetet okozott


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi férfival szemben folytatott.

Az eljárás adatai alapján a járőrök 2019. december 26-án délután a 83-as számú főúton, Pápa külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték...

2020-01-23 09:39:36

Négy óra alatt kétszer kapták el ittasan