Balesetet okozott, lezárult a nyomozás


2019-05-05 14:23:28  | cikk:  | 


Balesetet okozott, lezárult a nyomozás főképe
A Pápai Rendőrkapitányság egy közlekedési baleset miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálatát fejezte be.

A nyomozás adatai szerint egy 44 éves kemeneshőgyészi férfi 2018. június 5-én délelőtt személygépkocsival közlekedett Pápa felől Békás irányába. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol ütközött a szemből érkező tehergépkocsival. A baleset során mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, valamint a járművekben anyagi kár keletkezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a kemeneshőgyészi sofőr ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Garázdaság miatt indult büntetőeljárás egy 16 éves külsővati fiatal ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A nyomozás adatai alapján egy 16 éves külsővati lakos 2018. december 6-án 15 óra körül az egyik pápai parkolóban szóváltásba keveredett...

2019-02-25 09:24:48

Egy parkolóban bántalmazta az ismerősét


ajánlott cikk főképe

2019-02-13 13:45:22

Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták


Lopás vétség és csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 32 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint egy 32 éves pápai nő 2018. április 5-én délután az egyik helyi üzlet előtt egy mobiltelefont...

2018-12-21 13:28:10

Telefont és pénztárcát lopott


ajánlott cikk főképe

2019-02-26 13:32:43

Rendőr járt a Vajda lakótelepi óvodában


PÁPA időjárás