Balesetet okozott, lezárult a nyomozás


2019-05-05 14:23:28  | cikk:  | 


Balesetet okozott, lezárult a nyomozás főképe
A Pápai Rendőrkapitányság egy közlekedési baleset miatt folytatott büntetőeljárás vizsgálatát fejezte be.

A nyomozás adatai szerint egy 44 éves kemeneshőgyészi férfi 2018. június 5-én délelőtt személygépkocsival közlekedett Pápa felől Békás irányába. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol ütközött a szemből érkező tehergépkocsival. A baleset során mindkét sofőr súlyos sérüléseket szenvedett, valamint a járművekben anyagi kár keletkezett.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pápai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a kemeneshőgyészi sofőr ellen közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás iratait átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-25 10:06:11

Húsvéti közlekedési akció Pápán


A pápai sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. április 9-én az éjszakai órákban Pápa belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 45 éves helyi lakost. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholteszter...

2019-04-10 13:09:56

Ittasan ült a volán mögé


ajánlott cikk főképe

2019-04-04 15:35:18

Négy baleset az elmúlt héten


ajánlott cikk főképe

2019-05-20 09:39:15

Megrongálta a fénysorompót, keressük


PÁPA időjárás