Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város


2019-05-07 16:06:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Május 10-én ismét együtt mozdulhat a város főképe
Május 10-én pénteken a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ 8.alkalommal rendezi meg a Mozdulj Pápa szabadidősport rendezvényt. Az idei alkalmon négy helyszínen, a Várkertben, a Sportcsarnokban, a Várkertfürdőben illetve a Sportcsarnok melletti műfüves pályán várják a mozogni vágyókat. A szervezők változatos programokat állítottak össze, így minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabb mozgásformát.

A programok pénteken reggel 9 órakor a Sportcsarnokban indulnak, ahova gyógytornára várják az érdeklődőket, 10 órától pedig a többi helyszín is bekapcsolódik a 2019-es eseménybe. A Várkertben a zenés bemelegítés után a nap folyamán küzdősportokat, különböző labdajátékokat lehet kipróbálni, lesz táncoktatás, íjászat, darts, trambulin, népi játékok, falmászás, freesytle bemutató és sok-sok minden más. A várkerti programokkal párhuzamosan a Várkertfürdőben 10 és 16 óra között úszás, 15 órától vízi torna színesíti az eseménynaptárt. Új helyszín idén a Sportcsarnok melletti műfüves focipálya, ahol buborékfoci, teqball, snookball vár minden látogatót.

Rossz idő esetén a várkerti programok a Sportcsarnokban kapnak helyet.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 17:36:41

Eredményes évet zárt az Első Magyar Polgári Lőegylet