Új helyszínen rendezik a Lovasmajálist


2019-05-09 11:58:40  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Új helyszínen rendezik a Lovasmajálist főképe
Pápa Város Önkormányzatának támogatásával május 11-én szombaton és 12-én vasárnap rendezik az idei Lovasmajálist. A 10. alkalmon szombaton a show műsoroknak ad otthont a Vasas Sporttelep, másnap pénzdíjas díjugrató versenyt rendeznek, mely a Veszprém Megyei Díjugrató Bajnokság első helyszíne lesz. A részletekről Kocsis László szervezőt kérdeztük.

- Az idei alkalomra is változatos műsorral készültünk a nagyközönségnek, a rendezvény gyermek ügyességi versennyel indul szombaton reggel, majd a nap folyamán lesz többek között fogathajtó verseny, a Jó Laci Betyár közreműködésével pünkösdi királyválasztás, dáma lovasbemutató, solymászbemutató valamint pónilovak magasugró versenye. Másnap a Veszprém Megyei Díjugrató Bajnokság kap helyet az egykori focipályán, bízom benne, hogy az időjárás kegyeibe fogad minket, és kiváló minőségi pályán tudjuk megrendezni a bajnokságot, ahol várhatóan több pápai indulónak is szoríthatunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-06-17 08:44:05

Bajnok a PELC III.


ajánlott cikk főképe

2019-06-21 11:37:15

Kispályás foci: A Spartacus és Nagygyimót nyerte a tavaszi szezont


ajánlott cikk főképe

2019-08-23 12:55:56

A veretlen és a nyeretlen csatája


ajánlott cikk főképe

2019-09-11 09:31:17

Válogatott tagságot szereztek az atléták


PÁPA időjárás