Sport minden mennyiségben - Mozdulj Pápa!


2019-05-10 20:20:00  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sport minden mennyiségben - Mozdulj Pápa! főképe
Közel 600 főt mozgatott meg az idei Mozdulj Pápa szabadidősport rendezvény, melynek célja az egészséges életmód népszerűsítése és a sportolási lehetőség biztosítása volt.

Nyolcadik alkalommal rendezte meg a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a sporteseményt, mely a Sportcsarnokban, a Várkertfürdőben és a Sportcsarnok melletti műfüves játéktéren kapott helyet. Eredetileg a Várkertbe is várták a mozgás szerelmeseit, azonban a kedvezőtlen időjárás miatt a szervezők az ottani programokat a Sportcsarnokban tartották meg.

- Úgy gondolom, sikeresen megoldottuk az időjárás okozta problémát, a küzdőtéren szerencsére az egyesületek kényelmesen elfértek egymás mellett, a műfüves focipályára a buborékfocit, a játéktér mellé az íjászatot, az intézmény mögötti területen pedig a trükkös bringákat is el tudtuk helyezni - mondta Németh Máté sportszervező. - Az általános-és középiskolások is aktívak voltak a mai napon, emellett a felnőtt korosztályból is többen ellátogattak hozzánk, a diákoknak az úszással és a vízilabdával is volt lehetőségük közelebbről megismerkedni. Népszerű volt a teqball, a snookball, ami gyakorlatilag egy felnagyított biliárd játék, ahol a golyók focilabda méretűek és a lábunkat használjuk dákó helyett. Késő délután a zumbán, a jógán és a bosu-edzésen is meghaladta a 100 főt a résztvevők száma. Úgy gondolom, a városban fellelhető szinte összes sportág nagy részét ma ki lehetett próbálni. 

A Mozdulj Pápa rendezvénysorozat nem ért véget a pénteki nappal, hiszen május 11-én szombaton 15 és 18 óra között a Mozdulj Vajda! keretében a lakótelepre várják az aktív kikapcsolódásra vágyókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-16 15:09:37

Nyolc edzőmeccs a Perutz programjában


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 17:40:49

Felfüggeszti az edzéseket a PELC


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 18:09:07

Elmaradnak a kézilabda-mérkőzések is


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben