Nehéz helyzetben a Perutz


2019-05-11 15:11:53  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Nehéz helyzetben a Perutz főképe
Az NB III-as labdarúgó bajnokság 26. fordulójában a tabella második helyén álló Érd ellen folytatná négy hete tartó veretlenségi szériáját a Perutz FC.

Egy hónappal Rozmán László távozása után kijelenthető, hogy jót tett az edzőváltás a pápai csapatnak, mely azóta nem kapott ki, legutóbb tartalékos összeállításban is pontot tudott szerezni.

- Érdekes mérkőzés volt, az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, mégis hátrányba kerültünk, szünet után viszont a hazaiak domináltak, ennek ellenére egyenlíteni tudtunk - összegezte a Vidi II. elleni meccs tapasztalatait Lengyel Ferenc. - El kell azonban ismerni, hogy a második félidő nagy részében a Vidi akarata érvényesült, de mindenki nagyot küzdött, jelen helyzetünkben - sérülések, eltiltások - értékes egy pontot szereztünk.

Az eddigi eredmények ismeretében a legnehezebb próbatétel előtt áll a Lengyel-Nicsenko edzőpáros, hiszen az az Érd látogat a Várkert útra, mely 26 meccs során mindössze négyszer szenvedett vereséget és a második legtöbb gólt lőtte (35) az eddig lejátszott fordulók során. Jó formában érkeznek a zöld-fehérek, hiszen Limperger Zsolt tanítványai a legutóbbi fordulóban megtörték a felcsútiak 13 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáját.

- Nem áll jól a szénánk, egész héten kis létszámmal tudtunk csak készülni, volt, amikor mindössze kilenc játékos tudott edzésre jelentkezni - vázolta a keret jelenlegi helyzetét a vezetőedző. - Várhatóan - ahogy a Vidi II. ellen - úgy most is ifisták fognak csak ülni a kispadon, hiszen Dóczi Krisztiánra öt sárga lapja, Vallejos Dominique-ra sérülés miatt nem számíthatok. Természetesen az Érd az esélyes, nem hiába szereztek 18 ponttal többet, mint mi, létszámban, sikerességben, körülményekben előttünk járnak, ami mellettünk szólhat, az a hazai pálya és az a tény, hogy négy meccs óta nem kaptunk ki. Jelen állapotunkban a pontszerzés is óriási bravúr lenne.

A találkozó május 12-én vasárnap 17 órakor kezdődik


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:52:33

Vége a kosárlabda-szezonnak


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 14:33:23

Nyolcgólos döntetlen