Feloldották az útlezárást a Pápa-Vaszar közti szakaszon


2010-06-03 19:54:49  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Babos Petra  | 


Feloldották az útlezárást a Pápa-Vaszar  közti szakaszon főképe
Feloldották az útlezárást a Pápa-Vaszar  közti szakaszon, amit tegnap a vízátfolyások miatt kellett a forgalom elől elzárni éjszakára - mondta el kérdésünkre a Magyar Közút Pápai Üzemmérnökségének vezetője, Polgár Elemér. Mint mondta, közlekedés és víz kapcsolatában nagyon sok szakaszon, főleg itt a Bakonyalján maradtak olyan útszakaszok, ahol az út síkos, csúszós, sáros, iszapos, mert még nem sikerült a Közútkezelő munkatársainak letakarítani, ezért szeretné Polgár Elemér az autósok figyelmét felhívni arra, hogy vezessenek óvatosan.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-08 19:03:09

Elkezdődtek a beiratkozások a város egyházi óvodáiban


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 12:19:52

Légfertőtlenítővel bővült a központi-és gyermekorvosi ügyelet


ajánlott cikk főképe

2020-06-04 22:06:09

A trianoni békediktátum századik évfordulójára emlékeztek Tapolcafőn


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem