Karate: Két pápai érem a nemzetközi mezőnyben


2019-05-14 07:20:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Karate: Két pápai érem a nemzetközi mezőnyben főképe
Egy első és egy harmadik helyezéssel tért haza a Tatán megrendezett nemzetközi karate versenyről a Patent Griff SE különítménye.

A Renmei Kyokushin Karate Sportegyesület szervezésében 13. alkalommal rendezték meg a helyi sportcsarnokban a J&Speed Kupát. A magyar és horvát versenyzőket felvonultató rangos viadalon 37 klub 357 indulója vett részt a küzdelmekben. Pápai színekben a junioroknál Bóka Viktória, az ifjúságiak mezőnyében Lázár Gréta indult.

- Bóka Viktória a junior mezőnyben első ellenfelét fejrúgással verte, végig irányította a küzdelmet, újbudai ellenfele sem erő, sem technikai szempontból nem tudott lépést tartani a pápai versenyzővel - elevenítette fel a versenyt Szalóki Sándor, klubvezető. - Viki második küzdelmében egy kemény állóképességi csatában azonban alulmaradt, fejrúgást itt nem tudott érvényesíteni, és végül bírói döntéssel ellenfele győzött és harmadik helyen zárta a napot. Lázár Gréta mezőnyében öten voltak, ami azt jelentette, hogy nem kieséses, hanem kőrmérkőzéses rendszerben döntötték el, ki a csoport legeredményesebb versenyzője. A nagy résztvevő létszám miatt sokat kellett várni az ifjúsági küzdelmekre, végül délután 4-kor hívták Grétit először tatamira. A hosszú várakozás ellenére sikerült felpörögnie, és mind a négy küzdelmét egyértelmű erő- és technikai fölénnyel sikerült megnyernie, és így aranyéremmel térhetett haza.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:46:22

A Perutzba vágyik a PELC fiatalja


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:05:25

Debrecenben folytatja az utánpótlásedző


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel