Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon


2019-05-14 19:04:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon főképe
50 induló részvételével díjugratással zárult az idei Lovasmajális, melyen a legjobb pápai eredményt Halász Krisztina érte el, aki két kategóriában is érmet szerzett.

A Várkerti Sportpályán rendezte meg Pápa Város Önkormányzata valamint a Veszprém Megyei Lovas Klubok Egyesülete támogatásával a Pápai Lovas Club SE a Veszprém megyei díjugrató bajnokság első fordulóját, mely egyben Bőhm Róbert emlékverseny is volt egyben. Pápai színekben Halász Krisztina, Kovács István és Nehéz Júlia Johanna indult.

- Elégedettek vagyunk a versennyel, a helyszín jól vizsgázott, a pálya talaja megfelelő volt - mondta Kocsis László versenyigazgató. - Három érmet szereztek a pápaiak, Halász Krisztina 105 cm nyitott kategóriában első, az ifiknél 110 centiméteren harmadik lett, mindkét alkalommal hibátlan lovaglással. Kovács István a 120 cm nyitott versenyszámban második helyen zárt. Úgy gondolom, amit terveztünk, azt véghezvittük, annak ellenére, hogy a pápai versennyel párhuzamosan máshol is rendeztek bajnokságot, nálunk volt a legtöbb nevezés.

Halász Krisztina az eredményhirdetés után azt mondta, szeret hazai közönség előtt versenyezni.

- Nagyon elégedett vagyok, jól sikerült a verseny, a pálya elég nehéz volt, jól megpakolták akadályokkal. Hazai közönség előtt a legjobb nyerni, nem is volt bennem izgalom, Aletta nevű lovammal magabiztosan vettük az akadályokat, bízom a hasonló folytatásban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-08-18 12:15:49

Éremátadó Nyárádon


ajánlott cikk főképe

2019-06-12 20:49:00

Rekordokat úsztak


ajánlott cikk főképe

2019-05-09 11:58:40

Új helyszínen rendezik a Lovasmajálist


ajánlott cikk főképe

2019-09-06 09:05:12

Székesfehérváron is folytatná jó sorozatát a Perutz FC


PÁPA időjárás