Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon


2019-05-14 19:04:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápai sikerek a megyei díjugrató bajnokságon főképe
50 induló részvételével díjugratással zárult az idei Lovasmajális, melyen a legjobb pápai eredményt Halász Krisztina érte el, aki két kategóriában is érmet szerzett.

A Várkerti Sportpályán rendezte meg Pápa Város Önkormányzata valamint a Veszprém Megyei Lovas Klubok Egyesülete támogatásával a Pápai Lovas Club SE a Veszprém megyei díjugrató bajnokság első fordulóját, mely egyben Bőhm Róbert emlékverseny is volt egyben. Pápai színekben Halász Krisztina, Kovács István és Nehéz Júlia Johanna indult.

- Elégedettek vagyunk a versennyel, a helyszín jól vizsgázott, a pálya talaja megfelelő volt - mondta Kocsis László versenyigazgató. - Három érmet szereztek a pápaiak, Halász Krisztina 105 cm nyitott kategóriában első, az ifiknél 110 centiméteren harmadik lett, mindkét alkalommal hibátlan lovaglással. Kovács István a 120 cm nyitott versenyszámban második helyen zárt. Úgy gondolom, amit terveztünk, azt véghezvittük, annak ellenére, hogy a pápai versennyel párhuzamosan máshol is rendeztek bajnokságot, nálunk volt a legtöbb nevezés.

Halász Krisztina az eredményhirdetés után azt mondta, szeret hazai közönség előtt versenyezni.

- Nagyon elégedett vagyok, jól sikerült a verseny, a pálya elég nehéz volt, jól megpakolták akadályokkal. Hazai közönség előtt a legjobb nyerni, nem is volt bennem izgalom, Aletta nevű lovammal magabiztosan vettük az akadályokat, bízom a hasonló folytatásban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben


ajánlott cikk főképe

2020-04-13 17:35:33

Jótékonysági virtuális meccs pápai részvétellel


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 11:41:01

Övvizsgával zárult a judotábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta