A nagycsoportosok ballagása a Csókai Óvodában


2010-06-03 22:23:03  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A nagycsoportosok ballagása a Csókai Óvodában főképe
Ma délután tartották a Csókai Óvodában a nagycsoportosok évzáróját és ballagását, melyen igazi vásári hangulat uralkodott, hisz a kicsik népi vásári játékot adtak elő szüleiknek.

- Idén összesen 26 leendő elsősünk búcsúzik az óvodai évektől. Egy vásári játékot adtunk ma elő, melyre nagy lelkesedéssel készültek a gyerekek. Ezt a műsort szombaton, az Iparos Napon is bemutatjuk majd - mondta el az óvoda vezetője, Győriné Füstös Katalin.

A színes műsort követően a leendő iskolások néhány szál virággal köszöntötték az óvodapedagógusokat, majd zsúrral zárult az idei évzáró.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet