Üléseztek a részönkormányzatok


2019-05-15 22:20:39  | cikk: Babos Petra  | 


Üléseztek a részönkormányzatok főképe
A csütörtöki városi képviselő-testületi ülést megelőzően a részönkormányzatok beszámolót hallgathattak meg a város közbiztonsági helyzetéről a körzeti megbízottaktól. A testületek egyöntetűen elfogadták Pápa Város Önkormányzata rendelet-tervezetét a 2018. évi költségvetés végrehajtásáról.
Zsegraics Gyula, a Tapolcafői Városrész Önkormányzatának elnöke elmondta, sok megkeresés érkezett hozzájuk a közlekedésbiztonsággal és a parkolással kapcsolatban. Az ülésen szó esett az egyesületek támogatásáról is.
A három csatolt településen jónak mondható a közbiztonság és a közlekedésbiztonság helyzete is.
Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője elmondta, a statisztikai adatok alapján jól állnak, semmi bűncselekmény nem történt. Mindhárom településrész nyugodnak mondható, a lakosok jogkövető magatartást tanúsítanak.
A csatolt településen a biztonságért egy körzeti megbízott a felelős, de a rendőrkapitányság járőrei is rendszeresen tesznek ellenőrzéseket. A városi járőrszolgálat naponta több alkalommal megy ki a csatolt településre, sebességellenőrzést hajtanak végre, így gyakorlatilag folyamatosnak mondható a rendőri jelenlét.
Máté István, a Borsosgyőri és a Kéttornyúlaki Városrész Önkormányzatának elnöke arra kérte a rendőrséget, hogy a faluban gyakrabban mérjék az autók sebességét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-04-11 16:13:43

Bébiétel-adomány a Teuton lovagrendtől


ajánlott cikk főképe

2019-03-05 16:10:59

A civil szervezeteket is támogatja az önkormányzat


ajánlott cikk főképe

2019-02-18 15:55:19

Jubileumi mackókiállítás a Pegazusban


ajánlott cikk főképe

2019-01-10 15:48:54

Az önkormányzat javaslatokat vár a holokauszt pápai áldozatainak emlékéve programjaira


PÁPA időjárás