Csepelre utazik a Perutz FC


2019-05-17 17:42:20  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Csepelre utazik a Perutz FC főképe
A kiesés elől menekülő Csepel otthonába utazik az NB III-as pontvadászat 8. helyén álló Perutz FC.

Rendkívül tartalékos összeállításban 3-1-es vereséget szenvedett a legutóbbi fordulóban a Perutz, mely az első veresége volt Lengyel Ferencnek a pápai kispadon. A győzelmével az ezüstérmet bebiztosító Érd a játék összképe alapján megérdemelt sikert aratott, habár 0-1-es állásnál a játékvezető nem is egy, hanem rögtön két kezezést az érdi tizenhatoson belül figyelmen kívül hagyott, ha ez nem így történik, akár másképp is alakulhatott volna az eredmény.

- A mérkőzés visszanézése megerősítette bennem azokat a gondolatokat, amiket a lefújás után is nyilatkoztam, miszerint nem játszottunk rosszul, a probléma az volt, hogy az Érd könyörtelenül kihasználta a hibáinkat valamint a kínálkozó lehetőségeinkkel nem tudtunk élni - mondta Lengyel Ferenc. - A második félidőben Szabó Zsolt pályára lépésével megint egy kicsit jobban játszottunk, sajnos a játékvezető többször is a kárunkra tévedett, de az eredményt leszámítva nem lehet okunk panaszra.

A nehézségek ellenére a pápai játékosok küzdeni akarásból jelesre vizsgáztak, a hozzáállás mellett a mérkőzés másik pozitívuma, hogy március 3-a után - 10 bajnoki elteltével - a csapat házi gólkirálya, Szabó Zsolt ismét pályára tudott lépni, a házi gólkirály a 63. percben Baldauf Konrádot váltotta.
- Zsolt becsületesen dolgozik, próbálja utolérni magát, az edzéseken is egyre jobban teljesít, bízom benne, hogy egy félidőt már el tud vállalni.

Ősszel egygólos hátrányból sima pápai siker született a Csepel ellen, 4-1-re nyertek a bakonyaljaiak, a kiesés elkerülése érdekében a csepelieknek minden pontra égető szükségük van, így Lengyel Ferenc nehéz két félidőre számít.

- Kellemetlen ellenfél a Csepel, láttam az egyik meccsüket, tisztában vagyunk vele, hogy mit játszanak, ráadásul a magassági fölényük is nekik kedvez. Jelenlegi helyzetükben biztos vagyok benne, hogy az utolsó pillanatig hajtani fognak a pontért, pontokért. Ha azonban úgy tudunk játszani, ahogy az Érd ellen, akkor nagy esélyt látok a győzelemre.

A pápaiak kerete ezúttal sem lesz teljes, a már szokásosnak mondható sérültek mellett sárga lapjai miatt Iványi Martinnal nem számolhat a pápai tréner.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-24 21:03:28

Sikeresen szerepelt az Eb-n Horváth Csanád


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 16:50:47

Visszavonult a korábbi pápai közönségkedvenc


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-01-04 17:50:51

PELC ezüst a tél első tornáján