LMP: Mi vagyunk az egyetlen zöld alternatíva


2019-05-22 16:30:43  | cikk: Babos Petra  | 


LMP: Mi vagyunk az egyetlen zöld alternatíva  főképe
Ungár Péter, az LMP országgyűlési képviselője Pápán tartott sajtótájékoztatót ma délután a Fő téren. Elmondta, az LMP álláspontja szerint az Európai Parlamenti választás tétje, hogy Európa zöld lesz-e vagy nem.
-Azt gondoljuk, a klímaváltozás már most itt van, nem kell rá várni. Ez az utolsó Európa Parlamenti ciklus, ahol el tudunk kezdeni a klímaváltozás ellen tenni. Már mindenki érzi a mindennapi életében, hogy problémát jelentenek, például az extrém időjárási viszonyok. Lehet látni, hogy hol vannak a magyar zöldség- és gyümölcsárak, s azt, hogy régebben nem volt olyan mértékű poloskainvázió, mint amilyen most van Magyarországon. Ezekből egyértelműen látszik, hogy megváltoztatjuk a természeti környezetünket, olyan szinten, amely már a mi gyermekeink és unokáink életére hatalmas hatással lesz. Az LMP ezért azt gondolja, hogy akinek fontos az, hogy a zöld értékek képviselve legyenek az Európai Parlamentben, az szavazzon Vágó Gáborra és az LMP listájára. Mi vagyunk az egyetlen zöld alternatíva, amely a klímaváltozással szembeni valódi küzdelmet jelenti Magyarországon - emelte ki a politikus, majd hozzátette, a klímaváltozás a legmeghatározóbb kérdés a következő időszakban Európában.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: választás
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet