A pápai rendőrök is adtak vért


2019-05-23 14:31:29  | cikk: Babos Petra  | 


A pápai rendőrök is adtak vért főképe
A korábbi évek hagyományának megfelelően a Pápai Rendőrkapitányság és a Magyar Vöröskereszt Pápa Területi Szervezete véradást szervezett a rendőrkapitányság épületében.
Fülöp Tamás rendőr őrnagy, a körzeti megbízotti alosztály vezetője hírportálunknak elmondta, a Pápai Rendőrkapitányság minden évben két alkalommal helyet biztosít ezen nemes cél érdekében.
-Én rendszeres véradó vagyok, most már hatvanszoros. A kapitányságon körülbelül 10-15 kolléga van, akikkel nagyon fontosnak tartjuk, hogy segítséget nyújtsunk betegtársainknak, és ha ezt véradással tudjuk megvalósítani, akkor ezt így tesszük meg - emelte ki a rendőr őrnagy.
A rendőrség dolgozói a későbbiekben is segítenek a Magyar Vöröskereszt Pápa Területi Szervezetének.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-11-11 19:25:09

Márton-napi vigadalom a Munkácsyban


ajánlott cikk főképe

2019-06-15 15:16:28

Emlékjelet avattak Huszár János tiszteletére


ajánlott cikk főképe

2019-08-22 10:00:59

Ingyenes tanszercsomagot kapnak rászoruló gyerekek a Pápai Tankerületi Központ jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2019-06-14 22:20:44

Határtalan folklór a Háromszék Táncegyüttessel


PÁPA időjárás