Kiállítás a képzőművész csoportok munkáiból


2010-06-04 09:40:11  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Kiállítás a képzőművész csoportok munkáiból főképe
A Pápai Református Kollégium Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Képzőművész csoportjainak nyílt tegnap kiállítása a Jókai Mór Művelődési Központ emeleti előadótermében. Hat kiállító csoport, melyből három pápai: Grafika, Ecsetforgatók, Művészpalánták és három kistérségi:a nyárádi Szivárvány, a nagyalásonyi Firkászok és Kisfirkászok egész éves munkáját próbálja szemléltetni ez a kiállítás. Felkészítő tanáraik: Pesei Petra, Kerpel Péter és Kristály Mária.  A kiállításon köszöntőt mondott Müller Anita, a Tánc-Lánc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője. Köszöntőjében elmondta, ez a nyolcadik év, hogy ilyen gyönyörű évzárót produkálnak az egyre növekvő nehézségek és akadályok ellenére, melyek az iskola életében adódnak. Kiemelte a sok verseny közül a Gyenesdiási Képzőművészeti Fesztivált, melyről az iskola negyedik éve hozza el a legjobbaknak járó vándorserleget, melyért minden évben több mint 50 intézmény versenyez. A kiállítást Borbély Lajos művésztanár nyitotta meg, aki értékelte a kiállított műveket. A tárlat június 8-ig tekinthető meg.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet