Rendőrségi programok a hétvégén


2019-05-23 15:48:15  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság bűn- és baleset-megelőzési programokkal, kerékpár regisztrációval, valamint toborzással várja az érdeklődőket több hétvégi rendezvényen is.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. május 25-én 10 órától 12 óráig a mihályházi játszótéren megrendezendő gyermeknapon, délután 16 órától 19 óráig az Acsády sportpályán, a 8. Városrész Majálison lesznek jelen. Másnap, 2019. május 26-án 14 óra 30 perctől 17 óráig az Erzsébet ligetben, a  városi gyermeknapon várják az érdeklődőket.  

A rendezvényeken bárkinek lehetősége lesz kerékpárját regisztráltatni az országos BikeSafe kerékpár nyilvántartásba, amely a kétkerekű ellopása esetén nyújt segítséget a jármű megtalálásához. Emellett a gyermekek közlekedési játékokkal játszhatnak, KRESZ feladványokat oldhatnak meg, míg felnőtt kísérőiket KRESZ tesztekkel, bűnmegelőzési kiadványokkal és személyre szóló vagyonvédelmi tanácsokkal várják a rendőrök.

Az érdeklődők a határvadász szolgálatról, a jelentkezés feltételeiről és a juttatásokról is részletes tájékoztatást kaphatnak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Számos országban, így Magyarországon is június 26-a a kábítószer-ellenes világnap. Ebből az alkalomból kérjük, fogadja meg az alábbi rendőrségi tanácsokat.

-Mindig olyan társasággal menjen szórakozni, akikben megbízik!

-Mindig figyeljen poharára!

-Amennyiben valami...

2019-06-27 14:42:02

Rendőrségi tanácsok a kábítószer-ellenes világnap alkalmából


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:59:42

Lezárt akta: tolatva ütött el egy biciklist


A pápai rendőrök az elmúlt hétvégén három sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2019. szeptember 21-ére virradó éjszaka Pápa belterületén állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő 28 éves helyi lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben...

2019-09-24 14:33:10

48 óra alatt 3 ittas járművezető


ajánlott cikk főképe

2019-08-21 15:04:24

Rongálás elkövetőjét keressük


PÁPA időjárás