Ittasan vezetett, villanyoszlopnak ütközött


2019-05-24 13:13:03  | cikk:  | 


Ittasan vezetett, villanyoszlopnak ütközött főképe
A Pápai Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2019. május 23-án 16 óra 55 perc körül személygépkocsival közlekedett Pápán, mikor haladása során egy balra ívelő útkanyarulatban járművével a menetirány szerinti jobb oldali útpadkára sodródott, és ott egy villanyoszlopnak ütközött. A baleset következtében az autó a tetején állt meg, majd az abból kiszálló sofőr és utasai elhagyták a helyszínt. A baleset helyszínelése alatt a Pápai Rendőrkapitányság két körzeti megbízottja a város belterületén igazoltatta a gépkocsi feltételezett vezetőjét, a 26 éves O. R. Róbertet. Vele szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív eredményt jelzett.

A rendőrök a férfit sérüléseinek ellátása érdekében, valamint további mintavétel céljából előállították a pápai kórházba.

O. R. Róbert ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Pápai Rendőrkapitányság.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja járművezetők figyelmét a közúti közlekedési szabályok betartására, amely szerint járművet az vezethet, aki vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt nem áll, és szervezetében nincs szeszes ital fogyasztásából származó alkohol. A szeszes ital és a bódító szer már kis mennyiségben is olyan élettani hatásokat vált ki, melyek nem teszik lehetővé a biztonságos járművezetést. Fogyasztásuk hatására növekszik az észlelési idő, tompulnak a reflexek, a baleseti kockázat ezáltal kimagasló. Aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és nemcsak önmagát veszélyezteti, hanem esetleges utasait, valamint a közlekedés más résztvevőit is.

... hogy mindenki hazaérjen!

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-03-29 09:37:50

Ittasan és jogosítvány nélkül motorozott az erdőben


ajánlott cikk főképe

2019-04-15 10:46:03

Középpontban a bűnmegelőzés


Csalás miatt indult nyomozás egy 29 éves nő ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A sértett 2018. május 9-én értesítette a rendőrséget arról, hogy ismeretlen személy 2018. február 26-án az egyik pápai üzletben közel 300000 forint áruhitelt vett fel...

2019-03-05 08:30:05

Csalt a hitelügyintéző


ajánlott cikk főképe

2019-02-13 13:45:22

Betört a pecsenyesütőbe, a rendőrök elfogták


PÁPA időjárás