Móka és Kacagás a Nátuskerti Óvoda gyermeknapján


2019-05-24 19:32:38  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Móka és Kacagás a Nátuskerti Óvoda gyermeknapján főképe
Még az időjárás is úgy döntött, hozzájárul a Pápai Városi Óvodák Nátuskerti Tagóvodája mai gyermeknapi rendezvényének sikeréhez, hiszen a korábbi esős, hűvös idő után verőfényes napsütéssel köszöntötte a gyermekeket, akik csillogó szemmel, boldogan csodálkoztak rá az óvoda lufikkal feldíszített udvarára.
Az öröm még nagyobb lett, amikor a kicsik helyet foglaltak az óvoda mini közlekedési pályáján kialakított nézőtéren, ahonnan a Szó és Kép Színpad Vadvacsorák című előadását nézhették végig. A La Fontaine meséi nyomán Csukárdi Sándor által színpadra álmodott, humoros, fordulatos előadás varázslatos mesevilágba varázsolta a nátuskerti ovisokat, akik végül nagy tapssal jutalmazták a művészeket.
A gyerekekhez ezt követően újabb vendégek érkeztek, egy rendőrautó és egy tűzoltóautó gördült be az óvoda udvarába. Az apróságok örömmel vették birtokba a járműveket, s nagy volt az öröm, amikor még a sziréna hangját is meghallgathatták.
A nátuskerti ovisokat ezen a délelőttön rengeteg érdekes játék várta a már megszokottak mellett az intézmény udvarának különböző pontjain. Sorversenyek, akadálypálya és kézműves foglalkozások színesítették a gyermeknapi programot, melynek végén fagyis autó is érkezett az óvodába, és minden gyermek kaphatott egy gombócnyi hűsítő finomságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-27 19:07:53

Az Országházban jártak a petőfisek


ajánlott cikk főképe

2020-01-28 15:21:55

Elektromos autó a kórházban


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 22:46:04

A. Tóth Sándor emlékére


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 22:26:49

Terítéken a munkajog és a GDPR