Máltai adomány pápakörnyéki családoknak


2019-05-24 19:43:28  | cikk: pi-pa  | fotó: Pintér Ádám  | 


Máltai adomány pápakörnyéki családoknak főképe
Közel ezer darab bébiételt és tartós élelmiszert adott át ma délelőtt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézményének. Az élelmiszer mellett a nemrégiben lezárult „Nem luxustáska” kampánynak köszönhetően ötven, női higiéniai termékeket tartalmazó csomagot is átvehettek az intézmény munkatársai a szeretetszolgálat képviselőitől.  A feladatellátó intézmény szakemberei a látókörükben lévő családokhoz juttatják el az értékes adományt.
A most átadott bébiételt a napokban szállították Pápára a szeretetszolgálat országos raktárából, tudtuk meg Pintér Ádámtól, a karitatív szervezet pápai csoportjának önkéntesétől. Egy közelmúltban közösen lebonyolított adományozó akció során folytatott beszélgetésből derült ki, hogy a pápakörnyéki településeken élő családok kevésbé vannak szerencsés helyzetben a hasonló adományok terén, mint a pápaiak. A szeretetszolgálat pápai csoportjának munkatársai ezért úgy döntöttek, ha nagyobb mennyiségű bébiételt, élelmiszert vagy más adományt kapnak, abból mindenképpen juttatnak a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye által gondozott családoknak is. Ezért nem is volt kérdéses, hogy a közelmúltban érkezett adományt erre a célra ajánlják fel.  
Svasticsné Hegedüs Henriett, a Pápakörnyéki Önkormányzatok Feladatellátó Intézménye vezetője elmondta, örömmel fogadták a felajánlást. Az intézmény általában magánszemélyektől kap adományt, azt is főként a nagyobb ünnepekhez, elsősorban karácsonyhoz kötődően, ezért örülnek különösen a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjával való együttműködésnek. A feladatellátó intézmény család- és gyermekjóléti szolgálata munkatársai nap mint nap jelen vannak 43 Pápa környéki településen, így pontosan tudják, hogy melyek azok a családok, akiknek segítségre van szükségük. A most átvett adományt is az intézményükkel kapcsolatban álló kisgyermekes családok közt osztják majd szét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-27 17:11:22

Állatmenhelyeket támogattak a pápai katonák


ajánlott cikk főképe

2020-01-29 13:20:36

Elfogadták a 2020. évi munkatervet a PNNÖ tagjai


ajánlott cikk főképe

2020-04-17 11:52:51

Online lelki megerősítés és mentálhigiénés tanácsadás a Lélek és Tradíció Alapítvány jóvoltából


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 20:15:43

dretgy.hu